Erciyes Anadolu Holding CEO'su açıkladı: Sponsorluk yaradı

Elazığ Karakovan'da Mondihome mağazasını ziyaret eden Erciyes Anadolu Holding CEO'su Alpaslan Baki Ertekin dikkat çeken bir açıklama yaptı. CEO Ertekin ziyaretin ardından önemli açıklamalarda bulundu. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Erciyes Anadolu Holding CEO'su açıkladı: Sponsorluk yaradı
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Erciyes Anadolu holding CEO’su Alpaslan Baki Ertekin, bir dizi ziyaretler için Elazığ’ın Karakovan ilçesine gitti. İlçede bulunan İstikbal Mobilya mağazasını ziyaret eden CEO Ertekin, Karakovan ilçesinin 30 bin nüfuslu şirin bir yer olduğunu aktardı.Erciyes Anadolu Holding CEO'su açıkladı: Sponsorluk yaradıArdından Ertekin, yine Karakovan ilçesinde yakında hizmete açılacak olan Mondihome mağazasında incelemelerde bulundu. Ertekin mağazanın tadilatının sürdüğünü de belirtti. Burada açıklamalarda bulunan CEO Ertekin, Kayserispor isim sponsorluğunun sonrasında Mondihome bayiliği taleplerinin ciddi oranda arttığını ifade etti. Erciyes Anadolu Holding CEO'su açıkladı: Sponsorluk yaradıErtekin, “Yakın dönemde daha fazla Mondihome açılışı yapacağız gibi duruyor.” dedi. Diğer yandan Erciyes Anadolu Holding’in mobilya sektöründeki genç ve dinamik markası Mondihome, 26 Temmuz’dan itibaren Süper Lig’de mücadele eden Kayserispor’un isim sponsoru olmuştu. Erciyes Anadolu Holding CEO'su Alpaslan Baki Ertekin, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama, 'Kayserispor, şehrimizin en önemli markası. Kayserispor, 2023-2024 futbol sezonunda sahaya holdingimizin mobilya markalarından Kayserimizin bir başka gururu Mondi Home Kayserispor olarak sahaya çıkacak.” ifadelerini kullanmıştı. Erciyes Anadolu Holding CEO'su açıkladı: Sponsorluk yaradıMondihome hakkında
1957 yılından günümüze başarıları ile öne çıkan Türkiye’nin güçlü kuruluşlarından Erciyes Anadolu Holding ailesinin ferdi olarak, 1993 yılından itibaren hizmete başladı. Mondihome mobilya sektörünün sevilen ve önde gelen markalarından biri olmayı başardı. Mondihme 300 satış noktası ile ürünlerini müşterileri ile buluşturuyor.