Erciyes Anadolu Holding CEO'su açıkladı: Amerika'da şirket kurduk!

Erciyes Anadolu Holding CEO'su Alpaslan Baki Ertekin, Amerika'da şirket kurduklarını açıkladı. Ertekin, 'Bundan 2 yıl önce Fetö yayın organında çıkan yalan haberi yeni gibi servis eden vekil sormuş: Şirket kurdum mu diye? Çok şirket kurduk. Amerika'da kurduğumuz şirket de bunlardan biri' ifadelerini kullandı.

Erciyes Anadolu Holding  CEO'su açıkladı: Amerika'da şirket kurduk!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Erciyes Anadolu Holdign CEO'su Alpaslan Baki Ertekin, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla dikkat çekti. Ertekin, Amerika'da şirket kurduklarını duyurdu.
HANGİ VEKİLİ HEDEF ALDI?
Siyasi gönderme de yapan CEO Ertekin, şu ifadeleri kullandı: Bundan 2 yıl önce Fetö yayın organında çıkan yalan haberi yeni gibi servis eden vekil sormuş: Şirket kurdum mu diye? 5 yılda TMSF Fon kurulu veya YK kararı ile çok şirket kurduk. Amerika’da kurduğumuz şirket de bunlardan biri. Kurucuları ben ve finans müdürü. Sahibi de Bellona.
İŞTE O PAYLAŞIM...
Erciyes Anadolu Holding  CEO'su açıkladı: Amerika'da şirket kurduk!ERTEKİN, AMERİKA'DA KURULDUĞUNU BELİRTTİĞİ ŞİRKETLERLE İLGİLİ ŞU BELGELER DE PAYLAŞTI
Erciyes Anadolu Holding  CEO'su açıkladı: Amerika'da şirket kurduk!

CHP MİLLETVEKİLİ ARIK, GÜNDEME TAŞIDI

Cumhuriyet Halk Partisi Kayseri Milletvekili Çetin Arık, TMSF’ye devredilen şirketlerle ilgili iddiaların peşini bırakmıyor. Arık, Erciyes Anadolu Holding’e CEO olarak atanan ve Slovakya’da kurduğu şirketle holdingin içini boşalttığı ifade edilen Ertunç Laçinel’in ardından göreve getirilen Alparslan Baki Ertekin’in de Amerika Birleşik Devletleri’nde şirket kurarak holding ile ticaret yaptığı iddialarını meclis gündemine taşıdı. Arık, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay’ın yanıtlama istemiyle verdiği soru önergesinde Adalet ve Kalkınma Partisi Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş’ın yakınlarının holdingle nasıl bir iş birlikteliği içinde olduğunu sordu. 

Elitaş'ın yakınlarının Holdingin bayiliğini aldığı iddiası doğru mu? Haberin ayrıntıları için TIKLAYIN

Erciyes Anadolu Holding  CEO'su açıkladı: Amerika'da şirket kurduk!