Erciyes Anadolu Holding 500 mavi yakalı arıyor

Kayseri'nin en büyük kuruluşlarından Erciyes Anadolu Holding, holding bünyesinde çalıştırmak üzere 500 mavi yakalı arıyor. Ayrıntılar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız haber bülteninde…

Erciyes Anadolu Holding 500 mavi yakalı arıyor
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Erciyes Anadolu Holding’in markaları İstikbal, Bellona, Mondihome, Doku Home ve Boyser ile  Kayseri OSM Teknik Koleji arasında Eğitim Atölyesi İşbirliği protokolü imzalandı.

Erciyes Anadolu Holding 500 mavi yakalı arıyor

İmza töreninde konuşan Erciyes Anadolu Holding Yatırımlar, İştirakler ve İş Geliştirme Koordinatörü Murat Aksu çarpıcı bilgiler verdi. Bu yıl içinde 1108 mavi yakalı çalışanı şirket bünyesine kattıklarını belirten Aksu, şunları söyledi: “Sene başından bu yana 1108 mavi yakalı çalışanı şirketlerimiz bünyesinde işe almışız, işe başlatmışız. Bu çok ciddi bir rakam ama halihazırda  500’ün üzerinde daha ihtiyacımız var. Büyüyoruz, üretiyoruz ancak personel ihtiyacımız var. Bir taraftan alıyoruz şirketlerimizin içerisinde özel eğitimlere tabi tutarak yetiştiriyoruz. Ama bir taraftan da gerçekten istediğimiz hızda personel bulmakta zorlanıyoruz ve sadece grubumuz şirketlerine ait bir problem olmadığını da biliyorum. Bu kapsamda OSB Teknik Koleji'yle de birlikte sayın CEO'muzun da desteklerini alarak bir işbirliği yapma kararı aldık. Alparslan Bey'e bu konudaki destekleri için özellikle teşekkür ediyorum. Eğitim alanındaki her türlü iş birliğine bizi teşvik ediyor ve destekliyor…”