Erciyes Anadolu Holding, 30 kişilik personel alım ilanını neden değiştirdi?

Kayseri'de kurulu bulunan Erciyes Anadolu Holding işçi alacağını duyurdu. Hangi alanlarda alım yapılacak ve şartlar ne? Holding daha önce yayımladığı işçi alım ilanında bir gün sonra değişime gitti. Peki ilanda ne değişti? Detaylar Kayseri Olay Haber merkezinde hazırladığımız Kayseri haber bülteninde...

Erciyes Anadolu Holding, 30 kişilik personel alım ilanını neden değiştirdi?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

İşsizlik Kayseri'de olduğu gibi tüm ülkenin sorunu. Binlerce kişi Kayseri'de de iş bulmak için mücadele veriyor. Kanayan yara işsizlik büyük bir sorun olarak yerini korurken Kayseri'de bazı firmalar işçi alımlarını sürdürüyor. Kayseri'de kurulu Erciyes Anadolu Holding de işçi alacağını duyurmuştu. Buna göre,  holding bünyesinde faaliyet gösteren İstikbal Mobilya firmasında çalıştırılmak üzere işçi alınacağı ifade edildi. Peki alım yapılacağı dile getirilen 30 işçi de hangi özellikler aranıyor? İlanda bir gün sonra neden değişime gidildi?
Erciyes Anadolu Holding, 30 kişilik personel alım ilanını neden değiştirdi?İşçi alımıyla ilgili yapılan açıklamada 30 kişi arandığı belirtildi. Döşemeci olarak tecrübesi bulunanların öncelikle tercih edileceği iş alımında eğitim şartı aranmayacağı ifade edildi. İş başvuru yapmak isteyenlerin 35 yaş altında olması ve askerliğini yapmış olması gerekiyor. 
BAŞVURULAR SADECE PAZARTESİ GÜNÜYDÜ, AMA DİKKAT ÇEKEN DEĞİŞİM
Diğer yandan başvuru yapacaklardan, ilk ilan duyurusunda İŞKUR Kayseri'den bilgi aldıktan sonra sadece Pazartesi günleri sabah 08:00-09:00 saatleri arasında İstikbal Mobilya Merkez Fabrikasına başvurmaları istenmişti. 
İLK İLANDA "BAŞVURULAR SADECE PAZARTESİ" İBARESİ DİKKAT ÇEKMİŞTİ
Erciyes Anadolu Holding, 30 kişilik personel alım ilanını neden değiştirdi?İKİNCİ BİR DUYURU YAPILDI: İLAN BAŞVURU SAATLERİ VE GÜNÜNDE GÜNCELEME
Bu yönde Erciyes Anadolu Holding değişime gitti. İlan başvuru saatleri ve günü güncellendi. Yeni ilanda başvuruların sadece pazartesi değil, bu kez hafta içi her gün sabah 08:00-09:00 saatleri arasında İstikbal Mobilya Merkez Fabrikasına yapılabileceği duyuruldu. 
İLANDA GÜNCELLEME "SADECE PAZARTESİ" KALDIRILDI, BU KEZ "HAFTA İÇİ HERGÜN" DENİLDİ
Erciyes Anadolu Holding, 30 kişilik personel alım ilanını neden değiştirdi?Yoğun başvurular nedeniyle oluşabilecek kalabalığı önlemek ve başvuru sürecini hızlandırmak amacıyla bu yönde bir adım atıldığı da gelen bilgiler arasında. 

Erciyes Anadolu Holding, 30 kişilik personel alım ilanını neden değiştirdi?