Erciyes 38 FK'nın yeni stoperi belli oldu
Kayseri Erciyes 38 FK, yeni sezon kadro yapılanması kapsamında Fatih Karagümrük'ten 20 yaşındaki stoper Hakan Eren Atabey'i kiralık olarak renklerine bağladı.
Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kayseri Erciyes 38 FK, savunma hattını genç yetenek Hakan Eren Atabey ile güçlendirdi. Mavi-siyahlılar, Fatih Karagümrük forması giyen 20 yaşındaki stoperi renklerine bağladı.
Yeni sezonda iddialı bir kadro kurmak için kollarını sıvayan Kayseri temsilcisi Erciyes 38 FK, defans hattına önemli bir takviye gerçekleştirdi. Mavi-siyahlı kulüp, Trendyol 1. Lig ekiplerinden Fatih Karagümrük’ün gelecek vadeden 20 yaşındaki stoperi Hakan Eren Atabey’i kadrosuna kattı.
1 yıllığına kiralandı
Kulüpten yapılan resmi açıklamaya göre, genç savunma oyuncusu ile 2026/2027 futbol sezonunu kapsayacak şekilde 1 yıllık kiralık anlaşma sağlandı. Kendisini mavi-siyahlı renklere bağlayan sözleşmeye imza atan Hakan Eren Atabey’in, yeni sezon hazırlık kampına katılarak takımla çalışmalara başlayacağı bildirildi.
Süleyman Hurma’ya teşekkür mesajı
Erciyes 38 FK yönetimi, transferin olumlu sonuçlanmasında önemli bir rol oynayan Fatih Karagümrük Kulübü Başkanı Süleyman Hurma’yı da unutmadı. Kulübün sosyal medya hesaplarından "Hoş Geldin Hakan Eren Atabey!" başlığıyla paylaşılan hoş geldin mesajında şu ifadelere yer verildi:
"Kulübümüz, Fatih Karagümrük'ten 20 yaşındaki stoper oyuncusu Hakan Eren Atabey ile 2026/2027 futbol sezonu için kiralık olarak anlaşma sağlamıştır. Transfer sürecinde katkılarından dolayı Sayın Süleyman Hurma'ya teşekkür ederiz. Futbolcumuza yeni sezonda şanlı formamız altında başarılar dileriz."