Erbakan Kayseri'ye geliyor! Bakın hangi ilçede miting yapacak

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan Kayseri'ye geliyor. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde…

Erbakan Kayseri'ye geliyor! Bakın hangi ilçede miting yapacak

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde Türkiye'de ve özellikle de Kayseri'de sürpriz bir çıkış yaparak dikkatleri üzerine çeken Yeniden Refah Partisi'nin Genel Başkanı Fatih Erbakan, Kayseri'ye geliyor.

Pınarbaşı'da miting yapacak

30 Mayıs Perşembe günü Kayseri'ye gelmesi beklenen Genel Başkan Erbakan'ın programı da belli oldu. YRP İl Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, Genel Başkan Erbakan'ın Kayseri ziyaretinin ilk durağı basın mensuplarıyla gerçekleştireceği kahvaltı etkinliği olacak. Ardından da Pınarbaşı İlçesi'nde düzenlenecek mitinge katılacak olan Genel Başkan Erbakan, daha sonra ise Hacılar, İncesu ve Yahyalı ilçelerini ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya gelecek.

31 Mart Seçimlerinde Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerinde YRP Büyükşehir Belediye Başkan adayı Abdullah Özkırış sürpriz bir çıkış yaparak 151.584 oy almıştı.

Genel Başkan Erbakan Kayseri'ye en son ziyareti ise 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerine günler kala olmuştu. 27 Mart Çarşamba günü Kayseri'yi ziyaret eden Genel Başkan Erbakan, İncesu Seçim Koordinasyon Merkezi ve Develi Seçim Koordinasyon Merkezinin açılışlarına katılmıştı.

Erbakan Kayseri'ye geliyor! Bakın hangi ilçede miting yapacak