Endonezya Büyükelçisi Erciyes'ten ülkesinin vatandaşlarına böyle seslendi

Bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Kayseri'ye gelen Endonezya Büyükelçisi Achmad Rizal Purnama Erciyes Kayak Merkezinde ülkesinin vatandaşlarına seslendi. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde…

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Endonezya Büyükelçisi Erciyes'ten ülkesinin vatandaşlarına böyle seslendi

Bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Kayseri'ye gelen Endonezya Büyükelçisi Achmad Rizal Purnama Erciyes Kayak Merkezi'ni AK Parti Kayseri Milletvekili Murat Cahid Cıngı gezdirdi.

Endonezya Büyükelçisi Achmad Rizal Purnama, Kayseri Büyükşehir Belediyesini ziyaret etmiş, Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'ta Kayseri'nin kültürel, sanayi, turizm ve tarihi gibi konularda Büyükelçi Purnama bilgi vermişti. Turizm merkezi Erciyes’te jeotermal su bulunduğu da ifade edilen görüşmede Büyükelçi Purnama, Kayseri ile Endonezya arasında ticari ilişkilerin geliştirilmesi doğrultusunda iş birliği yapmak istediklerini söyleyerek, jeotermal enerji ve diğer çeşitli sektörlerde yatırım yapmak istediklerini dile getirdi.

Endonezya Büyükelçisi Erciyes'ten ülkesinin vatandaşlarına böyle seslendi

Bu görüşme sonrasında Endonezya Büyükelçisi Achmad Rizal Purnama'ya Erciyes Dağı'nı AK Parti Kayseri Milletvekili Murat Cahid Cıngı gezdirdi. Büyükelçi Ahmed Rizal Purnama ile Erciyes'te muhteşem bir zaman geçirdiklerini ifade eden Cıngı şu açıklamada bulundu; "Çok kıymetli dostum Endonezya Büyükelçisi Sn.Ahmed Rizal Purnama ile Erciyes'te muhteşem bir zaman geçirdik. Şimdiye kadar binlerce Endonezyalıyı dağımızda günü birlik misafir ettik ama hep hedefimiz bu değerli insanları kayağa alıştırarak onları Erciyes Kayak Merkezi''nde konaklamalı misafir etmek. Erciyes'e hayran kalan Sn. Büyükelçim de kendi halkını kendi dilinde davet ediyor."