En çok takipçisi olan Türk Tiktok fenomenleri

TikTok kullanımının yaygınlaşmasının ana nedeni ise insanların kısa videolar çekerek farklı alanlarda içerik üretebilmesidir. İşte en çok takipçisi olan Türk Tiktok Fenomenleri...

En çok takipçisi olan Türk Tiktok fenomenleri
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

TikTok bir sosyal medya platformu olarak video oluşturma ve paylaşma, canlı yayın açma gibi özellikleri bulunan bir online kanaldır. TikTok kullanımının yaygınlaşmasının ana nedeni ise insanların kısa videolar çekerek farklı alanlarda içerik üretebilmesidir. Komik videolar, yemek tarifleri, ilginç bilgiler ve aklınıza gelebilecek her türlü alanda TikTok içerikleri bulmak mümkündür. Gelelim en çok takipçisi olan Türk TikTok fenomenleri ve ürettikleri içeriklere.

  1. CZN Burak (73.6 Milyon Takipçi)

CZN Burak 73.6 milyon takipçi ile TikTok dünyasının Türkiye’de en çok takipçiye sahip olan kullanıcısıdır. Bir restoran zincirinin sahibi olmasının yanı sıra mesleği de aşçılıktır. Kendisini bu kadar ünlü yapan ise kelimenin tam anlamı ile güler yüzüdür. Güler yüzlü olmasının yanında hazırladığı devasa yemek tarifleri ile de ünlenmiştir.  500 kişilik bir döner sizce nasıl görünürdü? Üstelik bugün CZN Burak TikTok takipçi sayısı ile Will Smith ile yarışmaktadır.  Kendisi dünyanın en çok takipçili TikTok fenomenleri arasında yer almaktadır.

  1. Nursema Altuntaş (19.3 Milyon Takipçi)

Nursema Altuntaş TikTok platformunda yaptığı resimler ile ünlenen bir fenomendir. Daha önceleri YouTube üzerinde aktif olan Nursema sonraları TikTok üzerinden aldığı ilgiyi görmezden gelmeyerek odağını TikTok dünyasına çevirdi. Ardından eğlence kategorisinde yaptığı içerikler ile günden güne ünlenmeye devam etti ve ediyor da. Bugün 19.1 milyon kullanıcı kitlesi ile Türkiye’de en çok takipçisi olan TikTok fenomenleri arasında yer almaktadır.

  1. Yeşimresmi1 (18.8 Milyon Takipçi)

Yeşimresmi1 gerçek adı ile Yeşim Sevinç TikTok dünyasında eğlence ve makyaj kategorisinde yaptığı içerikler ile tanınmaktadır. Büyük bir takipçi kitlesine sahip olmasının ana nedeni ise içeriklerinin farklı olmasıdır. Kendisinin saç ve giyim tarzı da oldukça farklı olmakla birlikte beğenilmektedir. 18.8 milyonluk takipçi kitlesi günden güne büyümektedir.

  1. Çılgın Dondurmacı (18.7 Milyon Takipçi)

Çılgın dondurmacı ismi eğer sosyal medya kullanıyorsanız illa ki bir yerden tanıdık gelecektir. Neden mi? Çünkü dondurma verirken dans eden pek fazla fenomen bulunmuyor. TikTok üzerinde fenomen olan ve çılgın dondurmacı lakabı ile bilinen Mehmet Dinç tam 18.7 milyon takipçiye sahip. Kendisi Maraş dondurmacısı olmasından kaynaklı insanlara dondurma satarken dans ederek onları şaşırtması ile ünlenmiştir. Diğer sosyal medya kanalları üzerinden de içerik üretse de ünlü olduğu ana platform TikTok olarak bilinmektedir.

  1. Aydas (16.6 Milyon Takipçi)

Aydas gerçek adı ile Ayda Sadık 16.6 milyonluk TikTok takipçi kitlesi ile Türkiye’nin fenomenlerinden biridir. Kendisinin mesleği ise oyunculuk ve mankenliktir. 24 Mayıs 2001 doğumludur. Kendisinin annesi Azerbaycan’lı iken babası Türkmendir. Hayata gözlerinin İran’da açmıştır. Bugün 4’den fazla dil bilen ve İstanbul’da yaşayan Ayda oyunculuk ve mankenliğe yönelik içerikler üreterek sosyal medyada takipçileri ile paylaşmaktadır.

  1. Ponciklendin (15.7 Milyon Takipçi)

Ponciklendin farklı alanlarda ürettiği içerikler ile ciddi bir takipçi kitlesine sahiptir. Pratik bilgilerden sosyal deneylere ve komik şakalara kadar eğlenceli içeriklerin her birini bu kanalda bulabilirsiniz. Videoların en önemli özelliği ise oldukça kısa olmalarıdır. Sadece birkaç saniyede izleme deneyimini sonlandırabilirsiniz.

  1. Nusr_et (15.4 Milyon Takipçi)

Nusret Gökçe TikTok fenomenliğini elde etme sürecinde aslında ciddi kazançlar elde ederek sürekli işini büyütmüş bir isimdir. Öncelikle Nusret’i ünlü eden ana repliğini hatırlatmakta fayda var. Kendisi ete tuz serpme şekli ile bir dönem fazlasıyla gündem olmuştu. Bugün Salt Bae olarak anılmasının ana nedeni de budur. Et marine etmesi, hazırlaması ve servis etmesi ile TikTok dünyasında fazlasıyla sevildi. Üstelik kendisi bir kasap çarşısında bu işe başlamış olmasına rağmen sosyal medyanın desteği ile bugün dünya genelinde çeşitli yerlerde restoranları ile tanınıyor.

  1. Nourmar5 (14.7 Milyon Takipçi)

Nourmar5 ya da tam adı ile Noor Eddin Marandi, TikTok dünyasının Orta Doğu’da en çok takip edilen isimlerinden biridir. Kendisi özellikle Suriye ve Türkiye’de ciddi anlamda takipçi kitlesine sahiptir. Suriye’de çıkan savaş sonrasında Türkiye’ye gelen ve yerleşen fenomen yaptıkları, gezip gördükleri, çeşitli editleri ile beğeni toplamaktadır.

  1. Semiraminta (13 Milyon Takipçi)

Semiraminta TikTok dünyasında 13 milyon takipçisi ile Türkiye çapında tanınan henüz 23 yaşında olan bir fenomendir. Kendisinin gerçek adı ise Yeliz Korkmaz’dır. 2000 doğumlu olan genç fenomeni ünlü yapan şey ise dansları oldu. TikTok üzerinde çektiği dans videoları ile tam 13 milyon takipçi kitlesine ulaşmıştır. İstanbul’da yaşamaktadır. Üsküdar Validebağ Anadolu Sağlık Meslek Lisesi mezunudur.

  1. Arkeolog (12.4 Milyon Takipçi)

Defineler her zaman çekici gelmiştir. Sosyal medyada da hazine bulma videolarının en kadar izlendiğini tahmin bile edemezsiniz. Arkeolog ise TikTok üzerinde define bulma videoları paylaşarak ünlenmiş bir fenomendir. Bugün 12.4 milyon takipçi kitlesi ile hala define videoları paylaşmaya devam etmektedir.

  1. Barış Dede (12.4 Milyon Takipçi)

Barış Dede gerçek adı ile Barış Dada TikTok dünyasında yayınlandığı kısa videolar ile ünlenmiştir. Kendisi bugün 22 yaşında olmasına rağmen 12.4 milyon takipçi kitlesi ile oldukça popülerdir. Hem Arapça hem de Türkçe içerikler yayınlaması nedeni ile de takipçi kitlesi geniştir. Ürettiği içerikler ise genelde eğlence kategorisinde yer almaktadır.

  1. Cemre Solmaz (10.6 Milyon Takipçi)

Cemre Solmaz TikTok femonenliğinden önce hemşire olarak görev yapıyordu. Bugün hemşirelik kariyerini bırakarak sosyal medya fenomenliğine devam eden Solmaz İstanbul’da yaşamaktadır. YouTube ve TikTok üzerinde yayınladığı dans, eğlence ve çeşitli içerik videoları ile ünlenmiştir. Bugün TikTok üzerinde 10.6 milyon takipçiye sahiptir.

  1. Bayram Gültekin (10.4 Milyon Takipçi)

Bayram Gültekin TikTok dünyasında daha çok Gültekin Ailesi olarak da bilinen fenomendir. Kendisinin yaklaşık 10.4 milyon takipçisi bulunmaktadır. Aile ile yaptığı kısa ve eğlenceli videolar, günlük hayattan kesitler, şakalar ve çok daha fazlası ile sürekli aktiftir. Gültekin ailesini ünlü yapan en önemli neden ise doğallıklarıdır. İzleyen herkesin kendinden bir şeyler gördüğü videoları dün olduğu gibi bugün de çok sevilmektedir.

  1. Ceren Yaldız (9.7 Milyon Takipçi)

Ceren Yaldız 2002 doğumlu ünlü TikTok fenomenidir. Kendisinin Bursa’da doğduğu ve henüz 2 yaşındayken babasını kaybettiği bilinmektedir. Makyaj, vlog gibi çeşitli kategorilerde içerikler üreterek ünlü olmuştur. Lise eğitimini tamamladıktan sonra büro yönetimi alanında lisans eğitimi almaya başlamış ancak eğitimini yarıda bırakarak radyo televizyon bölümüne geçmiştir. Buradaki eğitimini de yarım bırakarak eğitimini açık öğretimden tamamlamaya karar vermiştir. Şu an açık öğretimde öğrencidir.

  1. Cellat36 (8.6 Milyon Takipçi)

Cellat36 gerçek adı ile Özgür Deniz 1999 doğumlu TikTok fenomenidir. 2020 yılından bu yana TikTok üzerinde içerikler üretmektedir. Aslen Karslı olan fenomen 1.85 boyundadır. İnstagram’da da aktif olarak içerik üretmektedir. Kendisinin ürettiği içerikler ise daha çok vlog ve eğlence kategorisinde yer almaktadır. İçeriklerinin genel olarak takipçi kitlesi 12-22 yaş aralığıdır.

Sizin de tiktok hesabınız varsa ve daha popüler hale getirmek istiyorsanız https://izlenmebayi.com/tiktok-takipci-satin-al/ sitesindeki servislere bakabilirsiniz.