Emniyet'ten yol durumu açıklaması: O güzergahlara dikkat!
Kayseri Emniyet Müdürlüğü'nün bayram dönüşü verilerine göre özellikle Ankara, Sivas ve Malatya istikametlerinde trafik yoğunluğu artış gösterdi. Bazı bölgelerde yağış nedeniyle kayganlaşan yollara karşı sürücüler uyarıldı.
Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü, Ramazan Bayramı dönüş trafiği kapsamında şehrin giriş ve çıkış noktalarındaki son durumu kamuoyuyla paylaştı.
Yapılan bilgilendirmeye göre; Pınarbaşı-Maraş, Kayseri-Sivas ve Kayseri-Malatya yollarında trafik yoğunluğunun normal seviyelerin üzerinde olduğu bildirildi. Kayseri-Niğde ve Kayseri-Ankara yollarında ise Ankara istikametine doğru yoğun bir araç akışı gözlemleniyor. Pınarbaşı-Gürün güzergahında yağış nedeniyle zeminin ıslak olduğu belirtilirken, ekipler sürücüleri takip mesafesi ve hız limitleri konusunda dikkatli olmaya çağırdı. Erciyes Bulvarı ve şehir merkezi istikametinde ise trafiğin açık olduğu, olumsuz bir durumun yaşanmadığı kaydedildi.
Emniyet güçleri, bayram dönüşünün kazasız tamamlanması için denetimlerini aralıksız sürdürüyor.
