Emniyet o sürücüleri affetmedi

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Ramazan Bayramı öncesi denetimlerini artırdı. İl Müdürlüğü tarafından 1 gün içerisinde ne kadar denetim yapıldığı da sayılarla paylaşıldı. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Emniyet o sürücüleri affetmedi
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Birlik, beraberliğin ve aile bağlarının güçlendiği Ramazan Bayramı geldi çattı. Ramazan Bayramı’nda 9 günlük tatili fırsat bilen vatandaşlar ise yollara koyulmaya başladı. Ne yazık en sık kazaların görüldüğü ve can kaybının verildiği zamanlardan olan bayramlarda, yola çıkan vatandaşların dikkatli olmasının altı çiziliyor. Bu çerçevede emniyet güçleri çalışmalarını sürdürüyor. 

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü de vatandaşların bayramda sevdiklerine güvenli ve huzurlu bir şekilde kavuşmaları için denetimlerini artırdı. İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri 5 Nisan saat 20.00 ile 6 Nisan saat 20.00 aralığında ne kadar denetim yaptığını paylaştı. Paylaşılan verilerde 361 trafik personeli, 143 ekip aracı, 6 radar aracı ve 6 drone eşliğinde toplam 7034 araç ve sürücü denetlendi. 811 araç ve sürücüye cezai işlem uygulandı.

Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada denetimlerin aralıksız devam edeceği bildirildi. 
 

Emniyet o sürücüleri affetmedi