Emekliye, emekçiye yüzde 50 zam sözü? Tarih verdi!

İYİ Parti Lideri ve aynı zamanda Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Yardımcısı adayı Meral Akşener, açıkladı. Zaman ve söz verdi.

Emekliye, emekçiye yüzde 50 zam sözü? Tarih verdi!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, “Şimdi 15 Mayıs’ta hayırlısıyla seçimi alacağız, Recep Bey ve arkadaşları emekli, Sayın Kılıçdaroğlu makamına, ondan sonra ilk yapacağımız şey; temmuz ayının başında bütün emekli ve emekçilerime yüzde 50 zam yapmaktır” dedi.

Emekliye, emekçiye yüzde 50 zam sözü?
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "1 Mayıs Dünya Emekçiler ve Dayanışma Günü, kutlu olsun. İşçilerimize, iş görenlerimize, emekçilerimize kutlu olsun. Buradan Millet İttifakı adına ve Meral Akşener olarak İYİ Parti adına bir söz vermek istiyorum. Ocak ayında emeklilerimize ve emekçilerimize yüzde 55 zam yapılmasını istemiştim, yapmadılar. Şimdi 15 Mayıs’ta hayırlısıyla seçimi alacağız, Recep Bey ve arkadaşları emekli, Sayın Kılıçdaroğlu makamına, ondan sonra ilk yapacağımız şey; temmuz ayının başında bütün emekli ve emekçilerime yüzde 50 zam yapmaktır” dedi.

“TEMMUZ BAŞINDA BÜTÜN EMEKLİ VE EMEKÇİLERİMİZE YÜZDE 50 ZAM YAPACAĞIZ”

Akşener, şu ifadeleri kullandı: Bir oy Kemal’e, bir oy Meral’e verirseniz; evet Kemal Bey Cumhurbaşkanı, Meral Akşener de Cumhurbaşkanı olur. Bugün, 1 Mayıs Dünya Emekçiler ve Dayanışma Günü, bugün kutlu olsun. İşçilerimize, iş görenlerimize, emekçilerimize kutlu olsun. Buradan Millet İttifakı adına ve Meral Akşener olarak İYİ Parti adına bir söz vermek istiyorum. Ocak ayında emeklilerimize ve emekçilerimize yüzde 55 zam yapılmasını istemiştim, yapmadılar. Şimdi 15 Mayıs’ta hayırlısıyla seçimi alacağız, Recep Bey ve arkadaşları emekli, Sayın Kılıçdaroğlu makamına, ondan sonra ilk yapacağımız şey; temmuz ayının başında bütün emekli ve emekçilerime yüzde 50 zam yapmaktır. Bunu buradan söylemiş olayım.

Emekliye, emekçiye yüzde 50 zam sözü?