Emekli öğretmen öğrencilerine bağlandı...

Kayseri Yüksek İslam Enstitüsü mezunu öğretmen emekli olmasına rağmen akıllı telefon sayesinde öğrencileriyle yeniden bağlantı kurdu. Detaylar Kayseri Olay'ın Kayseri haberinde

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Emekli öğretmen öğrencilerine bağlandı...

Kayseri Yüksek İslam Enstitüsü mezunu öğretmen emekli olmasına rağmen akıllı telefon sayesinde öğrencileriyle yeniden bağlantı kurdu. Kırşehir'de, 2007 yılında emekli olan ve 25 yıl boyunca kesintisiz görev yapan bir öğretmen, akıllı telefonla tanıştıktan sonra öğrencileriyle yeniden bağlantı kurdu. Emekli olduktan 13 yıl sonra 2020 yılında akıllı telefonla tanışan emekli öğretmen Şaban Demirci, öğrencileriyle görüntülü konuşarak onlarla bağlantısını sürdürüyor.

Öğrencilerinin kendisini aramasından büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Demirci, "Kayseri Yüksek İslam Enstitüsü mezunuyum. 1982 yılında mezun oldum ve aynı yılda göreve başladım. Trabzon'un Of ilçesi Taşan Lisesinde göreve başladım. 2007 yılında emekli oldum. 2020 yılında da akıllı telefonla tanıştım. Bu sayede ilk görev yerimdeki birçok öğrencime akıllı telefonla ulaştım" diye konuştu.

Genç öğretmenlere tavsiyelerde bulunan Demirci, işlerini sevmelerini gerektiğini söyleyerek, "Öğretmenlik kutsal bir meslek. Gelecek nesil sizin ellerinizde şekilleniyor" dedi.

Emekli öğretmen öğrencilerine bağlandı...