Elitaş yarın Kayseri'de

AK Parti'de aday adaylığı müracaatları bugün 18.00 itibari ile sona eriyor. Müracaatlar sona ererken yarın Kayseri'ye dikkat çeken bir ziyaret gerçekleşecek. AK Parti Genel Başkan Vekili Mustafa Elitaş yarın Kayseri'ye gelecek. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Elitaş yarın Kayseri'de
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimler öncesinde Adalet ve Kalkınma Partisi’nde aday adaylığı için müracaatlar bugün (22.11.2023) saat: 18.00’de sona eriyor. Dün aday adaylığı konusunda önemli  açıklamalarda bulunan AK Parti İl Başkanı Fatih Üzüm, partide yoğun günlerin yaşandığını söylemişti. Üzüm, “Genel merkezimizin verdiği süre doluyor. Sonrasında da pazar günü temayülümüz var. Partide yoğun günler yaşıyoruz. Özellikle bu son günlere girdiğimiz dönemlerde hem aday adaylarımızla birebir görüşmelerimiz, hem ilçelerle ilgili istişarelerimiz, önceki dönem ilçe başkanlarımız, önceki dönem belediye başkanlarımızla istişarelerimiz devam ediyor” ifadelerini kullanmıştı. 

Aday adaylığı için belirlenen sürenin dolmasına saatler kalırken, yarın Kayseri’ye dikkat çeken bir ziyaret gerçekleştirilecek. AK Parti’nin ikinci ismi Ak Parti Genel Başkanvekili Mustafa Elitaş yarın  Kayseri’ye gelecek. Elitaş’ın ziyarette sanayicilerle bir araya geleceği ve aynı gün il teşkilatıyla da bir toplantı gerçekleştireceği belirtildi. Cuma günü de Kayseri’de olacak Elitaş’ın uygun olması durumunda ilçe ziyaretleri yapacağı öğrenildi. 

Elitaş Kayseri'ye gelmeden, bu ziyaretin Kayseri'deki dengeleri nasıl değiştireceği konuşulmaya başladı.