Elitaş'tan sonra bu kez de Karayel: Fetöye yataklık yapanlar...

Kayseri Şeker Fabrikası Genel Müdürü Osman Canıtez'in FETÖ davasında 6 yıl 3 ay hapis cezası almasının ardından tartışma sürerken, art arda açıklamalar gelmeye devam ediyor.

Elitaş'tan sonra bu kez de Karayel: Fetöye yataklık yapanlar...
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Pancar Kooperatifi Yönetim Kurulu Üyesi Hurşit Dede, Şeker Fabrikası Genel Müdürü Osman Canıtez'in, FETÖ davasında 6 yıl 3 ay hapis cezası almasının ardından konuyla ilgili fabrika yönetiminin yaptığı açıklamayı sosyal medya hesabından paylaştı. Bu paylaşıma yorum yapan AK Parti Kayseri eski Milletvekili Yaşar Karayel, kullandığı ifadelerle dikkat çekti. 
BİR DÖNEME YAPTIĞI AÇIKLAMALARLA DAMGASINI VURMUŞTU 
2015 yılında 61. kampanya dönemi açılışında Şeker Fabrikasına Kayyum atanması ile ilgili tartışmaların yaşandığı dönemde “O zaman Mustafa Elitaş ile kafa kafaya verdik. Bir kanun düzenlemesi yapıldı. O kayyum düzenlemesi ile buraya kayyum atanması söz konusu oldu.” açıklamasıyla da o günlerde gündeme damgasını vuran AK Parti Kayseri eski Milletvekili Yaşar Karayel, son yaşanan olayla ilgili "FETÖ ile ilişkisi olanlar veya  yardım ve yataklik yapanların cezasını 
bağımsız yargımız vermiş ve verecektir." dedi.
"KİŞİLERDEN BAĞIMSIZ... "
Karayel, şu ifadeleri kullandı: Kayseri'nin gelişmesine, çiftçisine çalışanına ekonomisine büyük katkıları olan "Kayseri Şekrer" fabrikası Kadim geçmişi ve geleceğiyle şehrimizin koruması gereken çok önemli bir değeridir. Kişilerden bağımsız 25 000 bin çiftçimizin ortak olduğu bir kurumdur. FETÖ ile ilişkisi olanlar veya  yardım ve yataklık yapanların cezasını Bağımsız yargımız vermiş ve verecektir. Kurumun fetö terör  örgütüyle ilişkilendirilmesi doğru değildir.