Elitaş Meclis'te veda etti: Son konuşmam, artık gelmiyorum!

AK Parti'de 3 dönem kuralına takılan ve aday gösterilip gösterilmeyeceği merak konusu olan Milletvekili Mustafa Elitaş'tan veda konuşması: Son konuşmalarım, ben bundan sonra gelmiyorum...

Elitaş Meclis'te veda etti: Son konuşmam, artık gelmiyorum!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

AK Parti Kayseri Milletvekili ve aynı zamanda partinin Grup Başkavekili Mustafa Elitaş, Meclis'te veda konuşması yaptı. 27'nci dönemin son genel kurulunda söz alan Elitaş, "Bu, belki de bizim burada yaptığımız son konuşmadır" ifadesini kullandı. 
Elitaş, "Şimdi bakıyorum, Parlamentonun da en çok görev yapan milletvekili ben miyim diye bakıyorum ama Engin Bey benden beş ay üç beş gün daha fazla milletvekilliği yapmış" dedi. 
PARLAMENTO TARİHİNDE EN UZUN SÜRE GRUP BAŞKANLIĞI YALAN BENİM
"Bu süre içerisinde, yirmi yıldan fazla bir süre içerisinde birlikte görev yaptığımız veya belirli dönemler içerisinde bulunduğumuz değerli milletvekili arkadaşlarımın hepsine teşekkürlerimi, şükranlarımı sunuyorum" diyen Elitaş, "Parlamento tarihinde herhâlde en uzun süre grup başkan vekilliği yapan kişi de benim diye tahmin ediyorum. Çünkü Temmuz 2007 tarihinden başladık grup başkan vekilliğine, üç senelik bir aradan sonra tekrar grup başkan vekilliğine döndük" şeklinde konuştu.

Elitaş Meclis'te veda etti: Son konuşmam, artık gelmiyorum!

BUGÜNE KADAR HAKARET ETMEDİM, KİN TUTMADIM! BURADA KONUŞULAN BURADA KALIR
Görev süresi içinde kalp kırmış olabileceğini dile getiren Elitaş, şu ifadeleri kullandı: Görev süresince belki siyasi partiden arkadaşlarımızın kalbini kırmış olabiliriz, o arkadaşlarımız da bize kendi görevlerini icra edebilmek için, üzerine yüklenen vazifeyi yerine getirebilmek için, sorumluluklarının hakkını verebilmek için çeşitli ağır söylemlerde bulunmuşlardır ama bugüne kadar hiçbir arkadaşımıza incitecek şekilde hakaret etmedim, şahıslarına karşı herhangi bir saldırıda bulunmadım, hiç kin tutmadım; burada konuşulan, burada kalır. Her bir günü, her bir yasayı, her bir düzenlemeyi bir fair play heyecanı içerisinde yeniden başlatmanın gayreti içerisinde oldum çünkü hepimiz millet için çalıştık, hepimiz insanlarımızın, Türk milletinin iyiliği, onların selameti için çalıştık, gayret ettik, kanun tasarıları görüşülürken aynı düşüncelerle yaptık.

Basın mensuplarına ve Meclis çalışanlarına da teşekkür eden Elitaş, "Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu da cehennem azabından kurtulma diye ifade ettiğimiz mübarek ramazanın mağfiretli olduğu bugünlerde inşallah hepimiz birbirimize iyi dileklerimizi sunarız" şeklinde konuştu. 
SON KONUŞMALARIM, BEN BUNDAN SONRA GELMİYORUM 
Meclis Başkanı tarafımdan sözlerini tamamlamadı istenen Elitaş'ın "Son konuşmalarım olduğu için, arkadaşlarım da müsaade ederlerse, müsamaha göstersinler çünkü bundan sonra ben gelmiyorum zaten, onun için, değerli arkadaşlar, herhalde uygun görürler." sözleri de dikkat çekti. 

Elitaş Meclis'te veda etti: Son konuşmam, artık gelmiyorum!
MİLLETİN TERAZİSİ NE DİYORSA BAŞIMIZIN TACI 
20 yıl hizmet ettiğini dile getiren AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş," Ben, 2023 yılının hayırlara vesile olmasını diliyorum, tüm değerli kardeşlerimizin mübarek Ramazan Bayramı’nı tebrik ediyorum, 14 Mayıs 2023 seçimlerinin hayırlara vesile olmasını diliyorum. Milletin terazisi hassastır, milletin terazisi ne diyorsa başımızın tacıdır." diyerek, sözlerini tamamladı.