Elitaş, Meclis'te Erdoğan'ın arkasında görüldü! Yeni görevi ne olacak?

Meclis'te yemin töreninde dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Son günlerde yeni dönemde Kayserili Bakan olacak mı sorusunun yanıtı merak edilirken yeni dönemde vekil adayı olarak gösterilmeyen eski Bakan, grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, Erdoğan'ın arkasında objektiflere yansıdı. Elitaş'a yeni dönemde ne görev verilecek? Detaylar Kayseri Haber bülteninde...

Elitaş, Meclis'te Erdoğan'ın arkasında görüldü! Yeni görevi ne olacak?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Ankara'da 28. Dönem Milletvekili yemin törenini izlemek üzere TBMM’ye giden Cumhurbaşkanı  ve aynı zamanda AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı, geçici Meclis Başkanı Devlet Bahçeli ve Meclis Genel Sekreteri Mehmet Ali Kumbuzoğlu, resmî törenle karşıladı.
Elitaş, Meclis'te Erdoğan'ın arkasında görüldü! Yeni görevi ne olacak?Şeref Holü'nde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı; eski Meclis Başkanı Mustafa Şentop, AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, AK Parti Grup Başkanvekilleri Özlem Zengin ve Muhammet Emin Akbaşoğlu ile milletvekilleri karşıladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, daha sonra yemin törenini izlemek üzere Genel Kurul’da kendisi için ayrılan locaya geçti.
Elitaş, Meclis'te Erdoğan'ın arkasında görüldü! Yeni görevi ne olacak? Erdoğan'ın arkasında görülen ve fotoğraflara yansıyan eski Bakan ve Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş da dikkat çekti. 
Elitaş, Meclis'te Erdoğan'ın arkasında görüldü! Yeni görevi ne olacak?
ELİTAŞ'A YENİ GÖREV VERİLECEK Mİ?
Elitaş, aday olmasına rağmen yeni dönemde aday gösterilmedi. Yemin töreni sonrası gözlerin çevrileceği kabinede olup olmayacağı ya da başkan bir görev alıp almayacağı da merak konusu. Elitaş'ın yeni döneme dair önemli bir günde Erdoğan'ın hemen arkasında yer alması ve gelişmeleri takip etmesi "Bakan mı oluyor?" ,  "Elitaş'a yeni dönemde hangi görev verilecek?" sorularını da beraberinde getirdi.
Elitaş, Meclis'te Erdoğan'ın arkasında görüldü! Yeni görevi ne olacak?AK Parti'de Elitaş'ın herhangi bir görev alıp almayacağı ya da Cumhurbaşkanlığında görevlendirilip, görevlendirilmeyeceği de merak konusu oldu. Elitaş, Meclis'te Erdoğan'ın arkasında görüldü! Yeni görevi ne olacak?Elitaş, Meclis'te Erdoğan'ın arkasında görüldü! Yeni görevi ne olacak?

Elitaş, Meclis'te Erdoğan'ın arkasında görüldü! Yeni görevi ne olacak?