CHP'nin '128 Milyar dolar nerede?' sorusuna cevap verdi!

AK Parti Grup Başkanvekili ve aynı zamanda Kayseri Milletvekili Mustafa Elitaş'tan, '128 milyar dolar nerede?' sorusuna cevap geldi!

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
CHP'nin '128 Milyar dolar nerede?' sorusuna cevap verdi!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

TBMM Genel Kurulu'nda, muhalefetle yaşadığı tartışmalar sırasında “CHP’nin 128 milyar dolar nerede?” diyerek gündeme getirdiği Merkez Bankası'nın dolar rezervine ilişkin açıklama yapan AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, “128 Milyar dolar pandemi sürecinde işyerleri kapanan, faaliyetlerine devam etmeyen, işsiz kalan işçilere destek olmak üzere bu ülkenin insanlarının menfaatine harcanmıştır” dedi. Elitaş, "128 milyar dolar, 2019 yılının başından 2021 yılının ilk yarısına kadar süreyle dünyanın yaşadığı pandemi krizi çerçevesinde, ülkemizde evlerine kapanan, işyerleri kapanan, faaliyetlerine devam etmeyen, işsiz kalan işçilere destek olmak üzere bu ülkenin insanlarının menfaatine harcanmıştır” diye konuştu. CHP Grup Başkanveklili Özgür Özel de Elitaş’ın bu sözlerine “2019'da pandemi mi var ya? Vallahi yalan, billahi yalan” yanıtını verdi.

ERDOĞAN “EKONOMİYE HARCANDI” DEMİŞTİ

Diğer yandan Cumhurbaşkanı ve aynı zamanda AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ise 
CHP’nin “128 milyar nerede?” sorusuna daha önce yaptığı açıklamada, “Bu para ve çok daha fazlası, ekonominin aktörleri ve vatandaşımız arasında dolaşıma girmiş, yani yer değiştirmiş, yurt içinde kalmıştır" açıklamasını yapmıştı.