Elitaş: Bir daha ki seçimde tekrardan mazbata almak nasip olsun

24 Haziran seçimlerinde AK Parti'den milletvekili seçilen Mustafa Elitaş, Taner Yıldız ve İsmail Emrah Karayel mazbatalarını aldı.

Elitaş: Bir daha ki seçimde tekrardan mazbata almak nasip olsun
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

24 Haziran seçimlerinde AK Parti’den milletvekili seçilen Mustafa Elitaş, Taner Yıldız ve İsmail Emrah Karayel mazbatalarını aldı. Mazbata törenine AK Parti Milletvekili Mustafa Elitaş’ın sözleri damgasını vurdu. Elitaş, İl Seçim Kurulu Başkanı Hakim Buket Sicimgiller’e, “İnşallah bir daha ki sefere de sizin elinizden alırız diye dua ediyoruz” dedi.

AK Parti’den  yeniden milletvekili seçilen Mustafa Elitaş, Taner Yıldız ve İsmail Emrah Karayel mazbatalarını, Kayseri Adalet Sarayı Konferans Salonu’nda düzenlenen törenle aldı. Parti il yönetiminin de katıldığı törende Milletvekillerine mazbatalarını İl Seçim Kurulu Başkanı Hakim Buket Sicimgiller ile Adalet Komisyon Başkanı Hakim Dursun Büyükbaş verdi.

Diğer yandan mazbata törenine AK Parti Milletvekili Mustafa Elitaş’ın sözleri damgasını vurdu. Elitaş, İl Seçim Kurulu Başkanı Hakim Buket Sicimgiller’e, “İnşallah bir daha ki sefere de sizin elinizden alırız diye dua ediyoruz” dedi. Elitaş, mazbatayı aldığı sırada, “İnşallah bir daha ki sefere de sizin elinizden alırız diye dua ediyoruz. (Gülerek) Amin diyen yok mu?” şeklindeki ifadeleri ile de dikkat çekti. Bu sırada  Milletvekili Taner Yıldız ise “Bir dahaki sefere gençlere bırakacağız” demesi ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik’in de “Buna amin denir” demesi dikkat çekti. AK Parti Kayseri Milletvekili Taner Yıldız ise, mazbatasını aldıktan sonra “Kayseri halkını 16 yıldan bu yana mahcup etmedik, bundan sonra da mahcup etmeyeceğiz”  ifadelerini kullandı. Mazbatasını  alan bir diğer AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Emrah Karayel ise konuşmasında halka hizmet etmek için çalışacaklarını dile getirdi. Mazbatalarını alan vekillerin mutlulukları dikkat çekerken, törende daha sonra önce tebrikler kabul edildi, ardından günün anısına hatıra fotoğrafı çekildi.