MHP Milletvekili Ersoy'dan şok iddia! Kayserispor Başkanı raporları bir aydır çekmecesinde mi bekletiyor!

 MHP Milletvekili Ersoy'dan şok iddia! Kayserispor Başkanı raporları bir aydır çekmecesinde mi bekletiyor!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Kayserispor’la ilgili olarak dikkat çeken açıklamalar yaptı. Ersoy,  Erol Bedir dönemine yönelik olarak yargıya başvurduğunu ve yargının bilgi, belge topladığını, bu yöndeki sürecinin de devam ettiğini hatırlatarak, ‘’Ben 400 Milyon borcu, bu takımın bu hale gelmesini içime sindiremiyorum. Bu konuda elime geçen belgeler doğrultusunda 6 tane dilekçe verdim. Bugün Kayserispor  konusunda Berna Başkan, denetim raporlarını çekmecesine koydu ve bir aydır bekletiyor. Şimdi elinde ne bilgi, belge varsa Kayseri için, Allah rızası için götürecek mahkemeye verecek. Ne biliyorsa konuşacak. Kapalı kapılar arkasında dert yanarak bu sorun çözülmez’’ dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri Milletvekili Baki Ersoy,ligden düşen Kayserispor ile ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı. Erol Bedir dönemine yönelik yaptığı açıklamalar ve mahkeme sürecini değerlendiren Ersoy, ‘’Kayserispor’un geldiği noktayı daha ilk haftalarda gören, söyleyen benim. Bugün gelen tepkiler bana değil. Bana teşekkür var. ‘Kayseri düşerse bu şehir düşer’ sözüne katılıyorum. Kayseri’de düştü. Kayseri düşünce bizi ilgilendirmiyor mu? Bu toplumsal bir yara değil mi? Kulübün borç yapısı belli, bu borç olmaz diyoruz’’ diye konuştu.

‘’BİR ANADOLU KULÜBÜNÜN BU KADAR BORCU OLMAZ’’

Malatya milletvekili ile yaşadığı bir diyaloğu da anlatan Ersoy,  ‘’Malatya milletvekilimiz bittik biz dedi, 40 milyon borcu var takımın diye battık diye ifadeler kullandı. Ben de ne diyorsunuz, bizim 400 milyon borcumuz var, bu da laf mı dedim. Bir Anadolu kulübünün bu kadar borcu olmaz. İşte bu nedenle  biz cesaret örneği gösterdik, konuyu mahkemeye taşıdık. Kayseri’de kaç kişi yapabilir bunu? 6 tane dilekçe vermişim. Elime ne belge geçtiyse verdim’’ şeklinde konuştu.

Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı ile ilgili de akıllarda soru işaretleri bırakan açıklamalar yapan Ersoy, Gözbaşı’nın Erol Bedir dönemine ait raporları çekmecesinde sakladığını öne sürdü. Ersoy, şunları söyledi, ‘’ Zannediyorum  Berna Başkan kulübe zarar vermemek adına raporlarları çekmecesine koydu ve bir aydır bekletiyor. Kulüp ligde kalma pozisyonuna girdi, öyle bir polemiğe yol açmayayım diye bunu yaptı.  Ancak elinde ne bilgi, belge varsa Kayseri için, Allah rızası için götürecek mahkemeye verecek. Ne biliyorsa konuşacak. Kapalı kapalılar ardından dert yanarak, bu sorunu çözemez. Yarından sonra federasyonda toplantı var, inşallah düşme olmaz ve Kayserispor inşallah düşmez. Yarından sonra bu raporlar bilinen şeyler durumlar hala kasada kalırsa, orada burada kapalı kapılar arkasında dert yanmalar olursa bunun anlamı yok. Ben Baki Ersoy olarak o belgelerin hepsine ulaşmışımdır, kamuoyuyla da paylaşacağım. Kayserispor bugün enkaz halinde. Kayserispor tüm Kayseri’nin ortak değeri değil mi? Üzülüyoruz. Hepimizin ortak değeridir. Sabırlı davranmaya gayret gösteriyorum. Bu şehrin bu takımın bu hale düşmemesi lazım.400 milyon TL borcu kabul etmiyorum, içime sindiremiyorum. Bu takımı bu hale getirenler yastığa başlarını koyup, rahat uyuyorlarsa ben bir şey demiyorum, ama bu konunun takipçisi olacağım. Bugün OSB Başkanı Tahir Nursaçan için de aynı tavrı göstersin diye kıyaslama yapanlar da benim gibi yapsın.  Benim Kayserispor için yaptığım gibi onlarda ellerinde ne belge, bilgi varsa gidip yargıya başvursun’’