Eğitimde bu hafta

Kayseri'de eğitim alanında bu hafta (13 Ocak- 19 Ocak) yapılan faaliyetler... Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırlanan Kayseri haber bültenimizde...

Eğitimde bu hafta
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri İl Milli Eğitim Müdürlüğü, eğitimde bu hafta (13 Ocak- 19 Ocak) yaptıkları faaliyetleri paylaştı.Hafta boyunca gerçekleştirilen çeşitli etkinlikler ve projeler, öğrenci ve öğretmenlerin katılımıyla büyük ilgi gördü.Kayseri İl Milli Eğitim Müdürlüğü, gerçekleştirdikleri bu faaliyetlerle öğrenci motivasyonunu artırarak eğitim ortamını daha etkileşimli hale getirmeyi amaçlıyor.

 

İl Milli Eğitim Eğitim Müdürü Bahameddin Karaköse, şehit düşen kahraman askerlerimiz ve aziz şüheda ordusunun her bir kahramanı için Kayseri Fen Lisesinde saygı duruşu ile başlayan bayrak törenine katıldı.

Eğitimde bu hafta

Karaköse Kayseri Fen Lisesi öğretmenleri ile bir araya gelerek öğretmenlerimizin istek ve taleplerini dinledi.

Eğitimde bu hafta
 

Erciyes Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri aziz şehitlerimiz adına dualar okuyup hatimler indirdiği etkinliğe, İl Milli Eğitim Müdürü Bahameddin Karaköse katıldı.

İl Milli Eğitim Müdürü Bahameddin Karaköse, Valilik himayelerinde başlatılan, Müdürlüğe bağlı 100 okulda uygulanan Erdemlerimizle Varız (ErVa) Projesi Dönem Sonu Değerlendirme Toplantısı katıldı.

Eğitimde bu hafta

İl Millî Eğitim Müdürü Bahameddin Karaköse, İzzet Öksüzkaya Ortaokulu öğretmenleriyle buluştu. Eğitimde pedagojik yaklaşımlarla yaşam boyu eğitim ve sosyal etkileşim becerilerinin güçlendirmesinin önemi ve eğitim vizyonu konularında bilgi paylaşımına dikkat çekildi.

Eğitimde bu hafta

 

'Harezmi Eğitim Modeli Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı' Toplantıya İl Millî Eğitim Müdürü Bahameddin Karaköse, İl Millî Eğitim Müdür Yardımcısı Hüseyin Akpınar ve okul müdürleri katıldı.

Eğitimde bu hafta

Ülkü Ocakları Yeni İl Başkanı Halit Yağmur ve Yönetimi İl Millî Eğitim Müdürü Bahameddin Karaköse'yi ziyaret ettiler.

Eğitimde bu haftaEğitimin Gücü Sendikası Başkanı Ömer Abacı ve yönetim kurulu üyeleri, İl Millî Eğitim Müdürümüz Bahameddin Karaköse'yi ziyaret etti.

Eğitimde bu hafta

İl Millî Eğitim Müdürü Bahameddin Karaköse ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Adnan Göllüoğlu, Dönem Sonu Faaliyet Haftası kapsamında Barbaros Şehit Oktay İzgi Anaokulu'nda düzenlenen "Adam Olacak Çocuk" etkinliğine katıldı.

Eğitimde bu hafta

Millî Eğitim Bakanlığı ile Millî Savunma Bakanlığı arasında imzalanan protokol gereği “Protokol Yürütme Kurulu Toplantısı'' Hava Tuğgeneral Haldun Taşan ve İl Millî Eğitim Müdürü Bahameddin Karaköse katılımlarıyla gerçekleştirildi.

Eğitimde bu hafta

İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Konferans Salonunda ''Dilimizin Zenginlikleri'' paneli gerçekleştirildi.

Okul Güvenliği Toplantısı Cemil Baba İlkokulunda gerçekleştirildi. Toplantıya; İl Millî Eğitim Müdürü Bahameddin Karaköse, Talas İlçe Millî Eğitim Müdürü Mustafa Elmalı, okul idarecileri, rehber öğretmenleri, okul aile birliği ve itibat polisi katıldı.

Eğitimde bu hafta

Kayseri Ticaret Borsası Erva Spor Okulu Açıldı  Açılış programına Vali Sayın Gökmen Çiçek, Kayseri Milletvekillerİ, İl Millî Eğitim Müdürü Bahameddin Karaköse ve il protokolü katıldı.

Eğitimde bu hafta