Eğitimde bu hafta

Kayseri'de eğitim alanında bu hafta (30 Aralık- 06 Ocak) yapılan faaliyetler... Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırlanan Kayseri haber bültenimizde...

Eğitimde bu hafta
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri İl Milli Eğitim Müdürlüğü, eğitimde bu hafta (30 Aralık- 06 Ocak) yaptıkları faaliyetleri paylaştı.Hafta boyunca gerçekleştirilen çeşitli etkinlikler ve projeler, öğrenci ve öğretmenlerin katılımıyla büyük ilgi gördü.Kayseri İl Milli Eğitim Müdürlüğü, gerçekleştirdikleri bu faaliyetlerle öğrenci motivasyonunu artırarak eğitim ortamını daha etkileşimli hale getirmeyi amaçlıyor.

İl Millî Eğitim Müdür Yardımcısı Osman Karaca’ya veda programı düzenlendi.

Eğitimde bu hafta

Vali Gökmen Çiçek, Vali Yard. Ömer Tekeş, İl Milli Eğitim Müdürü Bahameddin Karaköse, Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay ve İl Protokolü ile birlikte Kayseri Şeker Erva Spor Kulübü açılış törenine katıldı.

Eğitimde bu hafta

Kayseri Milletvekili Murat Cahit Cıngı ve İl Milli Eğitim Müdürü Bahameddin Karaköse Hürriyet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ni ziyaret etti.

Eğitimde bu hafta

İl Millî Eğitim Müdürü Bahameddin Karaköse, Organize Sanayi Başkanı Mehmet Yalçın'a nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarette İl Millî Eğitim Müdür Yardımcısı Hüseyin Akpınar da il müdürüne eşlik etti.

Eğitimde bu hafta

Valilik himayesinde İl Millî Eğitim Müdürlüğü ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü arasında imzalanan protokol çerçevesinde "Kar Fırtınaları" Açılış Programı düzenlendi.

Eğitimde bu hafta

Okul Güvenliği Toplantısı il Milli Eğitim Müdürü Bahameddin Karaköse başkanlığında Cevdet Sunay Ortaokulu’nda yapıldı. Toplantıya; Kocasinan ilçe Milli Eğitim Müdürü Adnan Göllüoglu, okul idarecileri,okul rehber öğretmenleri, itibat polisi, okul aile birliği üyeleri katıldı.

Eğitimde bu hafta

Karaköse Cevdet Sunay Ortaokulu öğrenci, öğretmen ve okul yöneticileri ile bir araya geldi. İl Müdürü Karaköse; öğrencilerin beden eğitimi derslerine eşlik etti.

Eğitimde bu hafta

İl Milli Eğitim Müdürü Bahameddin Karaköse, okuma yazma yolculuğunun ilk adımlarında yeni yıl tebrik kartı gönderen birinci sınıf öğrencileriyle özel bir buluşma gerçekleştirdi.

Eğitimde bu hafta

İl Milli Eğitim Müdürü Bahameddin Karaköse, eğitim serüveninde yeni adımlar atan Şehit Kemal Koçyiğit İlkokulu birinci sınıf öğrencileriyle anlamlı bir buluşma gerçekleştirerek, yeni yıl tebrik kartlarıyla kendisine ilettikleri mesajdan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Eğitimde bu hafta

Karaköse, öğrencilerin müzik dersinde kendi yaptıkları müzik ritim materyalleriyle sergiledikleri performansa eşlik ederek, akabinde gerçekleştirilen toplantıda öğretmenlerimizle sohbet etti.

İl Millî Eğitim Müdürlüğü ile Mondihome Kayserispor arasında yapılan protokol çerçevesinde bu hafta Mondihome Kayserispor futbolcuları Seyyid Burhaneddin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileriyle bir araya geldiler.

Eğitimde bu hafta

Kocasinan ve Melikgazi İlçeleri RAM Müdürlükleri tarafından; Rehber Öğretmen, İlkokul öğretmenleri ve İlkokul Okul Yöneticilerinin katılımlarıyla bilgilendirme toplantıları gerçekleştirildi.

TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali Bilgilendirme Toplantıları 46 ana kategori ve 117 alt kategoride düzenlenecek olan TEKNOFEST 2024 başvuru süreçleriyle ilgili tanıtım ve bilgilendirme toplantıları okul müdürlerimizin katılımıyla gerçekleştirildi.

Eğitimde bu hafta