Eğitimde bu hafta nasıl geçti

Kayseri'de eğitim alanında bu hafta (20-27 Ocak) yapılan faaliyetler... Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırlanan Kayseri haber bültenimizde...

Eğitimde bu hafta nasıl geçti
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri İl Milli Eğitim Müdürlüğü, eğitimde bu hafta (20-27 Ocak) yaptıkları faaliyetleri paylaştı.

İl Millî Eğitim Müdürü Bahameddin Karaköse, göreve yeni yönetici yöneticilere yönelik ''Eğitim Yönetim Semineri'' katıldı. Programın açılış konuşmasını yapan Karaköse yöneticileriyle sohbet ederek istek ve önerileri dinledi.

Eğitimde bu hafta nasıl geçti

Alperen Ocakları Kayseri İl Başkanı Mustafa Dirmen ve yönetim kurulu üyeleri İl Millî Eğitim Müdürü Bahameddin Karaköse'yi ziyaret etti.

Eğitimde bu hafta nasıl geçti

İl Millî Eğitim Müdürlüğü Bahameddin Karaköse, Fikir Atölyesi Projesi kapsamında Kayseri Büyükşehir Belediyesi Gençlik Merkezi'nde Fikir Maratonu Kampında çalışmalarını sürdüren öğrencilerimizle bir araya geldi.

Eğitimde bu hafta nasıl geçti

 

İl Millî Eğitim Müdürü Bahameddin Karaköse ve Kayseri Büyükşehir Belediyesi Yatırım ve İştirakler Daire Başkanı Cenani Ayaydın, Kayseri Büyükşehir Belediyesi Talas Gençlik Merkezinde eğitim kampı düzenleyen Kayseri Fen Lisesi son sınıf öğrencilerini ziyaret ettiler.

Eğitimde bu hafta nasıl geçti

İl Millî Eğitim Müdürü Bahameddin Karaköse, Fikir Atölyesi Projesi kapsamında Kayseri Büyükşehir Belediyesi Gençlik Merkezi'nde Fikir Maratonu Kampında çalışmalarını sürdüren öğrencilerimizle bir araya geldi.

Bakanlık Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürü Doç. Dr. Mustafa Otrar, İl Millî Eğitim Müdürlüğünü ziyaret etti.

Eğitimde bu hafta nasıl geçti

Bakanlık Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürü Doç. Dr. Mustafa Otrar, Melikgazi ve Kocasinan Rehberlik Araştırma Merkezlerini ziyaret etti.

İl Millî Eğitim Müdürü Bahameddin Karaköse başkanlığında, ilimizde görev yapan Halk Eğitim Müdürleriyle toplantı gerçekleştirildi. Toplantıda; bölgede eğitim ve istihdam alanındaki ihtiyaçları karşılamak adına yeni projeler ve hedefler ele alındı.

İl Millî Eğitim Müdürü Bahameddin Karaköse, ERSEM (Erciyes Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi) Müdürü Prof. Dr. Cem Sinanoğlu ile bir araya geldi. Öğretmenlerin kişisel ve mesleki gelişimlerini destekleyici eğitim faaliyetleri ve iş birliği olanakları görüşüldü.

İşyeri Sağlık ve Güvenlik Birimi 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı I. Değerlendirme Toplantısı, İl Milli Eğitim Müdürü Bahameddin Karaköse başkanlığında yapıldı. Okulların iş sağlığı ve güvenliği üzerinde detaylı değerlendirmeler yapılarak, uygulanacak stratejiler belirlendi.

İl Millî Eğitim Müdürü Bahameddin Karaköse, Hürriyet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini ziyaret ederek, okul bünyesinde açılacak kütüphanede incelemelerde bulundu.

Eğitimde bu hafta nasıl geçti

İl Millî Eğitim Müdürü Bahameddin Karaköse, Melikgazi Rehberlik Araştırma Merkezinde ilimizdeki proje okul müdürleri ile bir araya geldi. Toplantıda okullarımızdaki kalitesini ve öğrencilerin niteliklerini geliştirmeye yönelik yapılan çalışmalar ele alındı.

İl Milli Eğitim Müdürü Bahameddin Karaköse, okul müdürleriyle bir araya geldiği toplantıda; Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamında sınava giriş için yapılacak rehberlik çalışmaları ve projeler hakkında değerlendirmede bulunuldu.