Eğitim-Sen'den 29. yıl coşkusu

Eğitim ve Bilim Emekçileri Sendikası (Eğitim-Sen) 29. kuruluş yıl dönümünü büyük bir coşku ile kutlayacak. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Eğitim-Sen'den 29. yıl coşkusu
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Eğitim ve Bilim Emekçileri Sendikası (Eğitim-Sen) 29. kuruluş yıl dönümünü kutlamak için hazırlanıyor. Eğitim-Sen Kayseri şubesi kuruluş yıl dönümüne özel bir organizasyon düzenleyecek. 13 Ocak Cumartesi günü gerçekleştirilecek etkinlik Elit Ziyafet ve Balo Salonu’nda gerçekleştirilecek. Saat 19.00’da başlayacak etkinlikte Haluk Tolga İlhan konser verecek.  Diğer yandan etkinliğin yemekli olacak. 

Eğitim-Sen'den 29. yıl coşkusu

Eğitim-Sen hakkında

Eğitim ve Bilim Emekçileri Sendikası ya da kısaca Eğitim-Sen, 23 Ocak 1995’te kuruldu. Kamu Emekçileri Sendikalar Konfederasyonu’na bağlı olarak eğitim, öğretim ve bilim hizmetleri iş kolunda örgütlenen bir sendikadır. Genel Merkezi Ankara’dadır.

Sendika, eğitim, öğretim ve bilim hizmet kolunda kurulmuştur. Bu hizmet koluna, hizmet koluna dahil kuruma gösterir. Yönetmelikte belirtilen kurumlar ve iş yerleri dahildir. 

Eğitim-Sen’in genel merkez organları şöyle:
Merkez Genel Kurulu
Merkez Yönetim Kurulu
Merkez Denetleme Kurulu
Merkez Disiplin Kurulu
Başkanlar Kurulu