Dzeko mu, Icardi mi yoksa Thiam mı?

Trendyol Süper Lig'de başarılı bir performans sergileyen Kayserispor'un başarılı kaptanı Thiam, TRT Spor'un konuğu oldu. TRT Spor'un sorularını yanıtlayan Kaptan, Fenerbahçeli Dzeko ve Galatasaraylı Icardi ile yarıştığı gol krallığı için ne söyledi. Ayrıntılar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız haber bülteninde…

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Dzeko mu, Icardi mi yoksa Thiam mı?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Trendyol Süper Lig’in 19. Haftasında sahasında Sivasspor’u konuk edecek olan Kayserispor, geride kalan haftalarda gösterdiği başarılarla herkesin dikkati çekti. Dikkat çeken sadece Kayserispor değil, attığı gollerle Kayserispor’un başarısında önemli bir paya sahip olan Kaptan Thiam da dikkatleri üzerine topluyor. TRT Spor ekibi de Kayseri’ye gelerek Kaptan ile söyleşi yaptı. Kayseri’nin güzelliklerine de yer verilen söyleşide Kaptan Thiam, 12 golle Dzeko ve İcardi’nin gol krallığında zirvede olduğunun hatırlatılması üzerine kendisinin de 12 gol attığını ancak Alanyaspor karşısında attığı golün TFF tarafından tescil edilmediğini ifade etti. Dzeko ve İcardi’nin büyük oyuncular olduklarını ve onların oyun profillerini beğendiğini belirten Kaptan, kendisi için gol krallığından daha önce attığı gollerle Kayserispor’un başarısına katkı sağlamak olduğunu ifade etti. 

Gol müziği tercihi ‘Erik Dalı’

Dzeko ve İcardi’nin gol atmasının ardından kendileri için çalınan parçaların hatırlatılması ve kendisinin hangi parçayı isteyeceğinin sorulması üzerine Thiam, tercihinin Erik Dalı olacağını söyledi. 3 yıldır Kayserispor formasını giydiğini ve 6 aylık daha kontratı bulunduğunu belirten Thiam, kendisiyle henüz sözleşme yenilenmediğini ifade ederek, ilerleyen süreçte her şeyin olabileceğini söyledi.