Dursun Ataş'tan Vali ile Pınarbaşı çıkarması
Pınarbaşı'nda yatırım ve denetim gerçekleştirildi. Vali Gökmen Çiçek ve Milletvekili Dursun Ataş ilçede incelemelerde bulundu.
Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Pınarbaşı ilçesinde gün boyu süren kapsamlı bir inceleme ve dizi ziyaret gerçekleştirdi. İlgili kurum müdürlerinin de katılım sağladığı ziyaretlerde, ilçede devam eden çalışmalar yerinde değerlendirilerek öncelikli ihtiyaçlar hakkında istişarelerde bulunuldu.
‘Var gücümüzle durmadan çalışıyoruz’
AK Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş tarafından yapılan açıklamada, "Pınarbaşı’mızın gelişmesi, kalkınması ve hemşehrilerimizin yaşam kalitesinin artması için var gücümüzle durmadan çalışıyoruz" dedi. Ayrıca Vekil Ataş, Kayseri Valisi Gökmen Çiçek’e ve katkı sunan kurum müdürlerine teşekkür etti.
İnceleme yapılan alanlar
Ziyaret kapsamında ilçe genelinde eğitimden sağlığa, tarihi mekanlardan sosyal alanlara kadar pek çok noktada denetim ve incelemeler yapıldı. Program kapsamında, Pazarören Fen Lisesi’nin eğitim yatırımları kapsamında okul binası ve yeni yapılacak olan Kız Yurdu alanında incelemeler, ilçenin manevi değerlerinden Melikgazi Türbesi ve Mehmet Ali Bey Camii ziyaret edilerek durum değerlendirmesi, Pınarbaşı Devlet Hastanesi ziyaret edilerek incelemeler gerçekleştirildi. Bunun yanında Yeni Hükümet Konağı şantiye alanı yerinde kontrol edildi.
Ayrıca program kapsamında, Alparslan Türkeş Parkı’ndaki incelemelerin ardından, ilgili kurum müdürleriyle ilçenin geleceğine yönelik genel bir istişare toplantısı düzenlenirken bölgenin resmi kurumları olan İlçe Kaymakamlığı ve İlçe Belediye Başkanlığı ziyaret edilerek koordinasyon çalışmaları ele alındı.


