Dursun Ataş'tan adaylarıyla seçim günü pozu

İYİ Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş'tan yerel seçim günü dikkat çeken paylaşım. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Dursun Ataş'tan adaylarıyla seçim günü pozu
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Türkiye bugün sandık başına gidiyor. Vatandaşlar 5 yıl boyunca görev yapacak yöneticilerini seçmek için oylarını kullanıyor. Kayseri’de sabah saat 08.00 itibariyle başlayan oy verme işlemi 17.00’da son bulacak. Sonuçlar ise Yüksek Seçim Kurulu’nun (YSK) seçim yasağını kaldırmasıyla açıklanmaya başlayacak. 

Kayseri’de büyükşehir olmak üzere 16 ilçede belediye başkanları, belediye meclis üyeleri, muhtar ve ihtiyar heyeti belli olacak. 

Seçim çalışmaları kapsamında son güne kadar oy toplamak için mücadele eden başkan adayları da oylarını kullanmaya devam ederken İYİ Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş’tan dikkat çeken bir paylaşım geldi. 

Milletvekili Ataş, İYİ Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kazım Yücel, Melikgazi Belediye Başkan Adayı Sedat Kılınç, Kocasinan Belediye Başkan Adayı Yurder Şahin ve Talas Belediye Başkan Adayı Göker Gözütok ile bir fotoğraf karesi yayınladı. Ataş, fotoğraf karesinin üzerine, “Sefer bizden zafer Allah’tan…” notunu düştü. 

Adayların heyecanlı bekleyişi ise sürüyor.