Dünyada bir ilkti! O Derneğin kurucusu hayatını kaybetti

Kayseri'de, dünyada kurulan ilk sülale derneğinin kurucuları arasında yer alan aynı zamanda Başkanlığını da yapan Mahmut Arık geçirdiği rahatsızlığın ardından hayatını kaybetti. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Dünyada bir ilkti! O Derneğin kurucusu hayatını kaybetti
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri'de bulunan ve dünyanın ilk sülale derneği olarak belirtilen Arıklar Derneği'nin Kurucuları arasında yer alan, bir dönem Başkanlığını da yapan Mahmut Arık, geçirdiği rahatsızlığın ardından hayatını kaybetti. 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sarız Belediyesi eski Başkanı ve Başkan adayı Ömer Faruk Eroğlu acı haberi verdi. Eroğlu, 'İncemağara Mahalle Muhtarımız Sayın Adnan Arık'ın değerli ağabeyi Arıklar Derneği Kurucularından ve Başkanlarından olan Mahmut Arık'a Allah'tan rahmet sevenlerine ve kederli ailesine baş sağlığı diliyor, acılarını paylaşıyorum. Mekanı cennet olsun' ifadelerini kullandı. 

Arıklar Derneği hakkında

Hayatını kaybeden Mahmut Arık'ın kurucuları arasında yer aldığı Arıklar Derneği dünyada kurulan ilk sülale derneği olarak ifade ediliyor. Dernek 2005 yılında kuruldu. Arıklar Derneğinin amacı, Arık olan sülale arasında tanışmayı, kaynaşmayı, dayanışmayı sağlamak olarak dile getiriliyor. 

Dünyada bir ilkti! O Derneğin kurucusu hayatını kaybetti