Duckens Nazon gol sözü verdi

Kayserispor'un devre arasında CSKA Sofia'dan aldığı 29 yaşındaki golcü oyuncu Başakşehir maçını kazanarak, taraftara 3 puan hediye edip, yeni bir sayfa açacaklarını söyledi. Burak Yılmaz, tecrübeli golcüye ilk 11'de şans tanıyacak mı? Ayrıntılar Kayseri Haberinde...

Duckens Nazon gol sözü verdi
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayserispor'un Fransız golcüsü Duckens Nazon, Başakşehir FK maçında gol sözü verdi.

Geçtiğimiz hafta sonu maça çıkan ancak beklediği pasları alamayan tecrübeli golcü, Başakşehir FK maçını kazanarak yeni bir başlangıç yapmayı hedeflediklerini söyledi. İyi bir hafta geçirdiklerini ve İstanbul'a 3 puan için gittiklerini kaydeden Fransız golcü, "Beşiktaş maçında çok iyi oynadık. Takım halinde savaştık. Tek eksik gol oldu, ama bunu başaramadık. Bu hafta bizi çok kritik bir maç bizi bekliyor. Sahaya her şeyimizi verip, Kayseri'ye 3 puanla döneceğiz. Taraftarımızın yüzünü güldüreceğiz. Bizler inanıyoruz, başarılı olacağız" diye konuştu.

Teknik direktör Burak Yılmaz'ın ilk 11'de Duckens Nazon ile başlaması bekleniyor. Stephane Bahoken'in de iyileşmesi takım içindeki rekabeti arttırdı. Şu an tek eksik Majid Hosseini. İranlının da Hatayspor maçına yetişmesi bekleniyor.

29 yaşındaki golcü oyuncu Duckens Nazon, CSKA Sofia formasıyla 18 maçta 7 gol atarken, 3 de asist yaptı.