DSİ ile ilgili şok 'karavan' iddiası!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'ta meydana gelen deprem felaketinin ilk günlerinde Devlet Su İşleri (DSİ) 12'nci Bölge Müdürlüğü bünyesinde bulunan karavanların, deprem bölgesine gönderilmek yerine hangarda bekletildiği öne sürüldü.

DSİ ile ilgili şok 'karavan' iddiası!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat’ta meydana gelen deprem felaketinin ilk günlerinde Devlet Su İşleri (DSİ) 12'nci Bölge Müdürlüğü bünyesinde bulunan karavanların, deprem bölgesine gönderilmek yerine hangarda bekletildiği öne sürüldü.
DSİ ile ilgili şok 'karavan' iddiası!
Bu konuda ortaya atılan iddiaya göre, “DSİ 12’nci bölge müdürlüğü, depremin olduğu ilk günlerde kuruma ait 4 karavanı deprem bölgesine göndermek yerine, hangara çektirdi. Bu karavanlarda bir süre bazı yöneticiler de kaldı” Bu iddialar DSİ çevrelerinde de  kulaktan kulağa konuşulurken, karavan iddialarıyla ilgili kurum yönetiminin ne cevap vereceği, söz konusu iddiaların doğru olup olmadığı merak konusu oldu. 
ŞOK İDDİA: KARAVANLAR HANGARA ÇEKİLİP, 3-4 GÜN BEKLETİLDİ Mİ?
DSİ ile ilgili şok 'karavan' iddiası!
DSİ’DEN 8 ŞUBAT PAYLAŞIMI: 79 ARAÇ VE EKİPMAN, 67 PERSONEL İLE DEPREM BÖLGESİNDEYİZ
Diğer yandan iddialar akıllarda soru işaretleri bırakırken, DSİ Bölge Müdürlüğü’nün sosyal medya hesabından 8 Şubat’ta yapılan paylaşımda ise, “Depremin yaralarını sarmak için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz. Bölge Müdürlüğümüze bağlı 79 Araç ve Ekipman, 67 Personel ile deprem bölgesindeki çalışmalara destek veriyoruz” denildi. 
DSİ ile ilgili şok 'karavan' iddiası!