Dört bir yandan akın akın Kayseri'ye geliyorlar!

Mondihome Kayserispor bugün sahasında lider Fenerbahçe'yi konuk edecek. Karşılaşma öncesi sarı lacivertli taraftarların hareketleri dikkat çekti. Ayrıntılar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız haber bülteninde…

Dört bir yandan akın akın Kayseri'ye geliyorlar!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Trendyol Süper Lig’in 17. Haftasında Kayserispor sahasında Fenerbahçe’yi konuk edecek. Zorbay Küçük’ün düdüğü ile Saat 17.00’de RHG Enertürk Enerji Stadyumu’nda başlayacak olan karşılaşma öncesi uzun yıllar süren şampiyonluk hasretine son vermek isteyen Fenerbahçe taraftarlarının yoğun ilgi göstermesi bekleniyor. Öyle ki özellikle Türkiye’nin değişik illerindeki üniversitelerde okuyan Fenerbahçe taraftarlarının oluşturduğu taraftar grupları olmak üzere, çok sayıda Fenerbahçeli taraftar karşılaşma için Kayseri’ye geliyor. 

Dört bir yandan akın akın Kayseri'ye geliyorlar!

Zafere sen de ortak ol

Bu önemli karşılaşma öncesinde Kayserispor’un taraftar yapılanması Kapalı Kale’de sarı kırmızılı renklere gönül verenlere çağrıda bulunarak, “Bilindiği üzere Kayserispor'umuz ligdeki konum ve sıralaması itibariyle önemli bir karlaşmaya çıkacaktır. Bu önemli karşılaşmada bütün şehir tek yürek ve tek bilek olarak şehrin mabedinden zaferle çıkmak üzere büyük bir destek vermek üzere buluşuyoruz. Takımımız hocası, teknik heyeti futbolcusu ve şehrin her zerresiyle zirveye yürüdüğü bu noktada bizler de taraftar olarak üzerimize düşeni yaparak Çarşamba günü 17.00'da Şehrin Kalbinde alacağımız bu galibiyeti perçinliyoruz. Zafere Sen De Ortak Ol"