Dolar ve Euro zirve tazeledi!

Kayseri'de de yakından takip edilen döviz kurları Dolar ve Euro zirve tazeledi Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde…

Dolar ve Euro zirve tazeledi!

Ülkemizde yatırımcılar, şirketler, piyasalar ve vatandaşlar tarafından yakından takip edilen döviz kurları dolar ve euro şehrimizde de ilgiyle takip ediliyor.

Serbest piyasalarda geçtiğimiz hafta dolar ve euro da şu şekilde bir hareketlilik gözlendi: Euro, hafta boyunca 34 TL üzerinde kalarak 8 Mart Cuma günü 35 TL'yi test ederek zirve yenilerken dolarda 31 TL'ye taşıdığı pozisyonunu koruyarak 31.97 TL ile yeni bir zirve yaptı.

Dolar ve Euro zirve tazeledi!

4 Mart 2024 haftasına dolar kuru 31.40 TL civarında başladı. Dolar, serbest piyasada geçen hafta Cuma günü kapanışını 31.83 TL'den yaparken, hafta içinde en yüksek 31.97 TL'yi gördü ve en düşük ise 4 Mart Pazartesi günü 31.35 TL'yi kaydetti.

Öte yandan, euro serbest piyasada 4 Mart haftasına 33.99 TL seviyesinde başladı. Haftanın kapanışında ise 8 Mart Cuma günü euronun kuru 34.73 TL olarak kaydedildi. Euro, hafta içinde en yüksek 35.15 TL'yi görürken, en düşük seviye 33.93 TL oldu. Dolar ve euro geçtiğimiz hafta boyunca yataya yakın yükselişlerini ve pozitif görünümlerini korudu.

Önümüzdeki haftaki (11 - 15 Mart) ekonomik takvim yer alan 'Türkiye Perakende Satışları' ve 'İşsizlik Oranı' verileri yakından takip edilecek.