Doktoru tehdite çikolata cezası

Kayseri'de görevli doktor, muayenesinden memnun olmadığı iddiasıyla kendisini tehdit eden hastaya verilen çikolata cezası... Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırlanan Kayseri haber bültenimizde...

Doktoru tehdite çikolata cezası
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri'de görevli doktor, muayenesinden memnun olmadığı iddiasıyla kendisini tehdit eden hastası ile polikliniğe gelen çocuklara 100 çikolata alması şartıyla uzlaştı.

Çocuklara 100 çikolata alması şartıyla uzlaştı

Kayseri Şehir Hastanesi Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Bölümünde görevli doktor N.Ç'ye muayene için gelen şüpheli S.B, tedaviden memnun olmadığı iddiasıyla tekrar muayene olmak istediğini belirterek, odadan çıkmak istemedi.

Doktorun, bekleyen başka hastalar olduğunu söyleyerek beyaz kod verdiği esnada şüpheli, "Bir dahaki sefer geldiğimde muayene etmezsen sana yapacağımı biliyorum." diyerek tehditte bulundu.

"Tehdit" suçundan uzlaştırma bürosuna giden dosyaya bakan görevli, müşteki doktor N.Ç. ile görüştü. Doktor, hastane polikliniklerinde muayeneye gelen çocuklara dağıtılmak üzere 100 çikolata alması durumunda şüpheli S.B. ile uzlaşabileceğini iletti. Uzlaşmayı kabul eden S.B'nin, aldığı 100 çikolatayı müştekiye teslim etmesi ile taraflar uzlaştı.

Kayseri'de bu yıl uzlaştırmacıya yönlendirilen 8 bin 968 dosyadan 3 bin 200'ünde müşteki ve şüpheliler, Cumhuriyet Başsavcılığı Uzlaştırma Bürosundaki müzakereler sonucu hakim karşısına çıkmadan anlaştı. 3 bin 131'i olumsuz sonuçlanan dosyalardan 2 bin 637'sinde ise süreç devam ediyor.