Doblo'nun elektrikli modeli geliyor

Kayserili Doblo tutkunlarının merak ile beklediği Fiat Doblo'nun elektrikli modeli ne zaman satışa çıkacak? Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde…

Doblo'nun elektrikli modeli geliyor
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri'de Doblo tutkunları tarafından merakla beklenen yeni nesil Fiat Doblo modeli satışa sunuldu. Elektrikli versiyonun çıkış zamanıda belli oldu. 
Yeni nesil Fiat Doblo, Kayserili otomobil sevenler tarafından büyük bir merakla beklenen yeni nesil modeli Türkiye'de satışa sunuldu. 
2000 yılında Tofaş fabrikasında üretimine başlanan ve 23 yıl boyunca başarılı bir performans sergileyen FIAT Doblo'nun beşinci nesli Türkiye'de satışa sunuldu. Yeni Doblo, Kargo ve Kombi gövde seçenekleriyle Haziran ayında FIAT bayilerinde yerini aldı. Yanı sıra güçlü motor seçenekleri, iç mekan ve güvenlik sistemleriyle dikkat çekici yeni nesil Doblo, 1.5 litre dizel motor seçeneğiyle 100 HP gücünde manuel şanzımanlı ve Tasarım aynı motor seçeneğinde 130 HP gücünde hem manuel hem de 8 ileri otomatik sürücülü olarak satışa sunuldu.
Doblo Cargo'nun lansmana özel fiyatı 509.900 TL'den başlarken, Doblo Combi'nin fiyatı ise 644.900 TL'den başlıyor. Yeni nesil Doblo, Akdeniz mavi, platin gri, buz beyazı, inci siyahı ve artense gri renk seçenekleriyle Fiat showroom'larında satışa sunuluyor.
FIAT Marka Direktörü Altan Aytaç, FIAT Professional markası olarak 2022 yılında ticari araçlar ürün gamını genişlettiklerini ve geçen yıl 49.000 adet satış gerçekleştirdiklerini belirtti. Aytaç ayrıca, önümüzdeki 6 ay içinde 10.000 adet Doblo satışını hedeflediklerini ve FIAT Professional markasının güçlü ürün gamı ve yaygın bayi ağıyla büyümeyi sürdüreceğini söyledi.
Elektrikli Doblo'nun ise yılın son çeyreğinde FIAT bayilerinde satışa sunulacağını duyurdu. E-Doblo, 100 kW elektromotor ve 50 kW/h batarya kapasitesiyle WLTP tüketiminde 280 kilometrenin üzerinde menzil sağlıyor. Hızlı şarj özelliği sayesinde 30 dakikada yüzde 80 şarj oluyor E-Doblo, içten yanmalı motorlu versiyonla aynı CARGO içeriklerine ve özelliklerine sahip olacak şekilde yollara çıkacak.