Dışarı çıkacak olan vatandaşlar, bu haberi okumadan plan yapmayın!

Dışarıda keyifli bir hafta sonu geçirmek isteyen Kayserililerin ilk baktığı şey hava durumu. Peki bugün Kayserilileri nasıl bir hava bekliyor? Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Dışarı çıkacak olan vatandaşlar, bu haberi okumadan plan yapmayın!

Kayseri’de hava sıcak havalardan bunalan vatandaşları sevindiren yağmur haberi geçtiğimiz hafta içerisinde gelmişti. Önce doğu ilçelerde olmak üzere kentin birçok yerinde sağanak etkisini göstermişti. Hava sıcaklıkların mevsim normallerinin altına düşerken vatandaşlar pazar iznini geçirmek için çoktan plan yapmaya başladı. Peki Kayserilileri bugün nasıl bir hava bekliyor? 

Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğünden alınan bilgilere göre, kentte hava sıcaklıkları mevsim normallerinin altında seyredecek. Yine bölge genelinin parçalı çok bulutlu geçeceği, Kayseri’nin kuzey ilçelerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı bir havanın etkili olması bekleniyor. 

Bugün kuvvetli rüzgarın etkili olması beklenen Kayseri’de meteorolojiden bir de uyarı yapıldı. Uyarıda, “Rüzgarın; kuzeyli yönlerden yer yer kuvvetli (hamleli 40-60 km/sa) eseceği beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara (ulaşımda aksamalar, çatı uçması, ağaç ve direk devrilmesi vb.) karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.” denildi. 


Dışarı çıkacak olan vatandaşlar, bu haberi okumadan plan yapmayın!