Dirgenali'den açıklama var!

Kayserispor taraftarı Kapalı Kale, Çaykur Rize deplasmanında takımını yalnız bırakmayacak. Kapalı Kale lideri Ahmet Dirgenali de, konuyla ilgili açıklama yaptı. Çaykur Rizespor deplasmanı için neler yapmak gerekiyor? Tüm detaylar Kayseri Olayın Kayseri Haberinde...

Dirgenali'den açıklama var!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kapalı Kale, Kayserispor'u yalnız bırakmıyor.

Ankaragücü maçında stadı inleten ve takımın galibiyetinde büyük rol üstlenen Kapalı Kale, Çaykur Rizespor deplasmanında da Kayserispor'un yanında olacak. Kapalı Kale, sosyal medya hesabından deplasman organizasyonu yapılacağını duyurdu.

'Rize Deplasmanı' başlığıyla yapılan açıklamada, 'Büyük Kayserispor taraftarı, sevdamızın peşinde gelecek hafta Rize deplasmanında buluşuyoruz. İsim yazma işlemlerimiz başlamış olup, grup üyesi arkadaşlarımız tayfa liderlerine, münferit olarak katılacak taraftarlarımız ise https://kapalikale.org.tr/rize-deplasmani başvuru linkindeki formu doldurup ayrıca yine 'mesajınız kısmı bölümüne' ad soy ad - numara bilgilerini doldurarak isimlerini Perşembe günü 12.00'a kadar yazdırabileceklerdir. Deplasman organizasyonumuz Cuma gece Kayserispor Buluşma Noktasında saat gece 23.00 (11) toplanma, 24.00 (12) araçların hareket etmesiyle başlayacak olup saat dilimlerine riayet gösterilmesi önemle rica olunur. Deplasmana herkesin Kayserispor'un renklerine yakışır şekilde atkılı ve sarı-kırmızı konseptine uygun olarak gelmesi zorunludur, bütünlüğümüz açısından münferit taraftarlarımızın da bu hususlara dikkat ve özen göstermeleri önemlidir. Not: yazılan konsepte uygun gelmeyen hiçbir taraftar deplasman araçlarına alınmayacaktır. Not: herkesin deplasman gününe kadar biletlerini temin edip maç gününe bırakmamaları önemle rica olunur.' denildi.

Dirgenali'den açıklama var!

Kapalı Kale lideri Ahmet Dirgenali de 'Geliyoruz, deplasman bir kültürdür, bu adaba kültüre temsil ettiğimiz şehre, değerlere yakışır şekilde takımımızın yanında olacağız' ifadelerini kullandı.