Dikkat! Zam geliyor

Kayserili vatandaşların yakından ilgilendiren özellikle taşımacılık sektörünün yakından takip ettiği akaryakıt fiyatlarından motorine zam geliyor. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde…

Dikkat! Zam geliyor
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Akaryakıt fiyatlarında brent petrol ve dövizdeki yükselişle birlikte fiyat artışları devam ediyor. 

Son günlerde yükselişini sürdüren dolar 26,88 euro ise 28,80 TL'den işlem görürken brent petrol fiyatları ise 91 Dolar'dan işlem görüyor. Brent petroldeki artışla beraber gözler akaryakıt fiyatlarına çevrildi.Dikkat! Zam geliyorAkaryakıttaki son durum hakkında görüşlerini aldığımız Petrol Ürünleri İşverenler Sendikası Kayseri Bölge Başkanı İbrahim Polat, Kayseri Olay Haber Merkezine yaptığı açıklamada: "Akartakıt ürünlerinden motorine 13.09.2023 saat 24:00'dan geçerli olmak üzere 2 TL fiyat artışının bekleniyor.” dedi.

BRENT PETROL NEDİR?
Kuzey Denizi'nden 1960 yıllaında çıkarılmaya başlanan bir ham petrol karışımıdır. Hafif, tatlı bir ham petrol çeşidi olarak kabul edilir. Ham petrol ise, yeryüzünden çıkarılan ve rafine edilerek petrol ürünlerine dönüştürülen doğal bir kaynaktır. Bir varil brent petrol fiyatı 91 dolar.