Dikkat! Taşıma ihalesi var

İncesu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü araç kiralama ihalesi yapacak... Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde…

Dikkat! Taşıma ihalesi var
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri İncesu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü  11.09.2023 tarihinden başlayarak 14.06.2024 tarihine kadar 200 ilköğretim öğrencinin 180 işgünü boyunca 17 araçla 8 taşıma merkezi okula taşınması için ihale ilanı verdi. Taşımalı eğitim ilköğretim öğrenci taşıma hizmet alımı açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler ise sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacak.

İhalede ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecekken, ihaleye sadece yerli istekliler katılabilecek. İhale dokümanı EKAP üzerinden bedelsiz olarak görülebilir. Ancak, ihaleye teklif verecek olanların, e-imza kullanarak EKAP üzerinden ihale dokümanını indirmeleri zorunludur. Teklifler, EKAP üzerinden elektronik ortamda hazırlandıktan sonra, e-imza ile imzalanarak, teklife ilişkin e-anahtar ile birlikte ihale tarih ve saatine kadar EKAP üzerinden gönderilecektir.

Kayseri İncesu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün ilan.gov.tr adresinde yayımladığı ilan için TIKLAYINIZ