Dikkat! Ön başvuru süresi uzatıldı

Sosyal Gelişmeyi Destekleme Programı (SOGEP) için ORAN Kalkınma Ajansı tarafından başlatılan proje hazırlık sürecinde önemli bir gelişme yaşandı. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde…

Dikkat! Ön başvuru süresi uzatıldı

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından 2024 yılında ülke genelinde yürütülecek olan Sosyal Gelişmeyi Destekleme Programı (SOGEP) için ORAN Kalkınma Ajansı tarafından başlatılan proje hazırlık sürecinde önemli bir gelişme yaşandı. ORAN, proje ön başvuruları için son tarihi 29 Şubat 2024 (Perşembe) tarihine kadar uzatma kararı aldı.

Bu kapsamda, proje başvurularını hazırlamak isteyen kurumlar ve kuruluşlar, 29 Şubat 2024 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirebilecekler. ORAN Kalkınma Ajansı, bu uzatma ile projelerin daha detaylı ve kapsamlı bir şekilde hazırlanmasına olanak tanıyarak, katılımcılara daha fazla zaman sağlamış oldu.

SOGEP 2024 programına başvuru yapmak isteyenlerin, özellikle belirtilen tarihleri dikkate alarak proje fikirlerini detaylı bir şekilde hazırlamaları ve gerekli dokümanları, bilgi formu, taslak faaliyet planı ve bütçe ile birlikte 29 Şubat 2024 tarihine kadar [email protected] adresine iletmeleri gerekmektedir.

Dikkat! Ön başvuru süresi uzatıldı

SOGEP 2024 programı detaylı bilgi için TIKLAYINIZ