Dikkat! Meteoroloji Genel Müdürlüğü uyardı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü aralarında Kayseri'nin de olduğu 47 il için uyarıda bulundu. Ayrıntılar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız haber bülteninde…

Dikkat! Meteoroloji Genel Müdürlüğü uyardı
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Meteoroloji Genel Müdürlüğü aralarında Kayseri’nin de olduğu 47 il için uyarıda bulundu. Yapılan açıklamada bugün itibariyle 47 ilde sağanak yağış bekleniyor.  Aralarında Kayseri’nin de bulunduğu 47 il şöyle: Kırklareli, Çanakkale, Edirne, İstanbul, Tekirdağ, Yalova, Bursa, Balıkesir, Bilecik, Kütahya, Uşak, Denizli, Muğla, Aydın, İzmir, Manisa, Antalya, Burdur, Isparta, Afyonkarahisar, Eskişehir, Sakarya, Düzce, Zonguldak, Bartın, Bolu, Ankara, Konya, Karaman, Mersin, Adana, Kahramanmaraş, Kırşehir, Aksaray, Yozgat, Çankırı, Karabük, Kastamonu, Sinop, Samsun, Ordu, Tokat, Çorum, Giresun, Sivas, Nevşehir.
Diğer yandan 7. Bölge Müdürlüğü bugün için Kayseri’de sağanakla birlikte kar yağışına dikkat çekildi. Yapılan açıklamada, İlimizin doğu ve kuzey ilçeleri ile yüksek kesimlerinde beklenen karla karışık yağmur ve kar yağışları sonrası buzlanma-don olayı görülebileceğinden yaşanabilecek olumsuzluklara (ulaşımda aksamalar vb.) karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.” denildi.