Dikkat! Kayseri'de iş dolandırıcıları alarmı: Acilen güvenlik güçlerine müracaat edin!

Kayseri'de bazı kişiler vatandaşlara iş vaadiyle dolandırdıkları ortaya çıktı. Bu konuda vatandalar uyarıldı ve 'Acilen güvenlik güçlerine müracaat edin!' çağrısı yapıldı. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Dikkat! Kayseri'de iş dolandırıcıları alarmı: Acilen güvenlik güçlerine müracaat edin!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri’de dolandırıcılar iş başında. Bu kez de vatandaşı iş vaadiyle dolandırmaya çalışan bazı şahısların olduğu ortaya çıktı. Kurumlar bu konuda vatandaşları uyardı. Devlet Su İşleri (DSİ) 12’nci Bölge Müdürlüğü yetkilileri de bu konuda son günlerde bazı şikayetlerin kendilerine ulaştığını dile getirerek, uyarıda bulundu. 

Acilen güvenlik güçlerine müracaatta bulunun

Konuyla ilgili olarak yapılan uyarıda şu ifadeler yer aldı: ‘Son günlerde Kurumumuzun, Bölge Müdürlüğümüz Yönetici ve Birim amirlerinin adı asılsız olarak kullanılarak dolandırıcılık yapıldığı şikayetleri alınmaktadır. Bazı kişi ya da kişilerce Kurumumuz adına iş ilanları söylentisi yayılarak, aradıkları kişilere ‘Bölge Müdürlüğümüzde çalıştırılmak üzere personel alımı yapıldığı ve bu kadrolara atanmak üzere para talep edildiği ‘ şeklinde, kurumumuzda yer almayan asılsız isimler referans gösterilerek, iş başvurusunda bulunan kişilerden para talep edildiği tespit edilmiştir. Bölge Müdürlüğümüz personel alım ilanları web sitemiz ve sosyal medya hesaplarımız aracılığıyla kamuoyunun bilgisine sunulmaktadır. Bu tür bir arama ile karşılaşan değerli vatandaşlarımızın bu aramalara itibar etmemeleri ve acilen güvenlik güçlerine müracaatta bulunmaları rica olunur.

Dikkat! Kayseri'de iş dolandırıcıları alarmı: Acilen güvenlik güçlerine müracaat edin!

DSİ Bölge Müdürü Rahmi Şahin, bu konuda vatadaşlardan dikkatli olmalarını istedi. Şahin, bu gibi durumlarla karşılaşan vatandaşların konuyu güvenlik güçlerine bildirmelerini istedi.