Dikkat! İşyerlerinden lojmana büfeden arsaya ihaleye çıkıyor

Encümen huzurunda, 19.10.2023 Perşembe günü saat 14:00'de ihale edilerek kiraya verilecek olan taşınmazlar için ilan verildi. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde…

Dikkat! İşyerlerinden lojmana büfeden arsaya ihaleye çıkıyor

Kayseri Develi Belediyesi mülkiyeti kendine ait olan işyerlerinden lojmana büfeden arsaya çeşitli taşınmazları açık ihale usulü ile ihaleye verecek. 

Mülkiyeti Belediyemize ait Sindelhöyük Mahallesinde 2 adet lojman, Şehit Üsteğmen Hasan Şahan Mahallesi Park içi Büfe, Ayvazhacı Mahallesi Arsa, Yeniköy Mahallesi İşyeri, Harman Mahallesi Terminal içi 8 adet işyeri, İbrahim Ağa Mahallesi Belediye İş Merkezi 3 adet İşyeri, Sebze Meyve Halk Pazarı 2 adet işyeri, Aşık Seyrani Mahallesi Sanayi Sitesi işyeri, Fenese Yukarı Mahallesi 9261,62 m2 arsa 2886 Sayılı Kanunun 45. Maddesi gereğince açık ihale usulü ile 19.10.2023 Perşembe günü saat 14:00 da ihale edilerek kiraya verilecektir

İhale Şartnamesi mesai saatleri içerisinde Belediye Destek Hizmetleri Müdürlüğünde görülebilir. İhale, Develi Belediyesinde Encümen Huzurunda, 19.10.2023 Perşembe günü saat 14:00 'de ihale edilerek kiraya verilecektir. İsteklilerin ihaleye katılabilmesi için Geçici teminat miktarını ihale tarihi ve saatine kadar yatırmaları gerekmektedir.
İhaleye katılabilmek için gerçek kişilerde kimlik fotokopileri ve tebligat için Türkiye’de adres göstermeleri, tüzel kişilerde ise tüzel kişiliğin sicile (Bağlı olduğu odadan) kayıtlı olduğuna dair 2023 yılı içinde alınmış belge ile tüzel kişilik adına ihaleye katılacak olanların tüzel kişiliği temsile yetkili olduklarını gösterir noterlikçe tasdik edilmiş vekaletname veya imza sirküsü ibraz etmeleri gerekmektedir. İhaleyi yapıp yapmamakta Belediye Encümeni yetkilidir.

Dikkat! İşyerlerinden lojmana büfeden arsaya ihaleye çıkıyor

Dikkat! İşyerlerinden lojmana büfeden arsaya ihaleye çıkıyor

Develi Belediyesi'nin ilan.gov.tr adresindeki ilanı için TIKLAYINIZ