Dikkat! Eleman alınacak… Görüşmeler bugün

Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren firma çok sayıda eleman alacak. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Dikkat! Eleman alınacak… Görüşmeler bugün
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Mimarsinan Organize Sanayi Bölgesinde metal dolap, çekmece, alet çantası gibi üretimler yapan Denka Metal Sanayi çok sayıda eleman alacağını duyurdu. 18-45 yaş arasında bay personel alacak olan firmada görüşmelerin bugün yapılacağını açıklayan firma bakın hangi bölümlere alım yapacak?

Alım yapılacak bölümler:
CNC Lazerle Kesme Operatörü
Vardiya Amiri-İmalat
ARGE Elemanı
Gazaltı (Mıg-Mag) Kaynakçısı
Ustabaşı/Postabaşı/Formen/Atölye Sorumlusu
Robot Kaynak Operatörü
Endüstriyel Robot Programcısı
Yazılım Mühendisi
Beden İşçisi

Diğer yandan başvurular İş-Kur İl Müdürlüğü veya internet üzerinden e-devlet şifresi ile sisteme girilerek yapılabilecek. 

Denka Metal hakkında
Denka metal 1936’dan beri devam eden sanayici ve yatırımcı geleneğin son halkası olarak 2015 yılında Kayseri Organize Sanayi Bölgesi’nde 5.000 m2 kapalı toplam 10.000 m2 alan üzerinde faaliyete başlamıştır. Daha sonra ilave yatırımlarla Mimarsinan Organize Sanayi Bölgesinde 10.000 mt2 kapalı yeni yerine geçmiştir
Her türlü sac, boru, profil kesim, büküm, kaynak, boya vb. işlerinin yanı sıra; Çelik konstrüksiyon inşaat projeleri, makine projeleri ve metal aksamları, özel tasarım metal ürünler … Kısacası metalle ilgili hemen her konuda hem proje hem de üretim olarak hizmet vermektedir.Dikkat! Eleman alınacak… Görüşmeler bugün