Dikkat dolandırılıyor olabilirsiniz!

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü 'Dikkat dolandırılıyor olabilirsiniz!' diyerek vatandaşları uyardı. Ayrıntılar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız haber bülteninde…

Dikkat dolandırılıyor olabilirsiniz!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Son yıllarda sık sık haber bültenlerine konu olan ‘telefon dolandırıcılığı’ bir çok vatandaşın mağduriyetine sebep oldu. Yetkililerin sık sık yaptığı uyarılara rağmen, dolandırıcılar her gün yeni yöntemlerle insanları mağdur etmeye devam ediyor.

Kayseri’de Melikgazi Belediyesi’nin vatandaşları SMS mesajı ile 'Melikgazi Belediyesi'nin ve belediye yöneticilerinin adını kullanarak para toplandığı yönünde gelen ihbarlar almaktayız. Lütfen bu tür yalanlara dolandırıcılara itibar etmeyiniz'. ifadeleri ile uyarmasının ardından bir uyarıda Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü'nden geldi.

Dikkat dolandırılıyor olabilirsiniz!

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü'nün sosyal medya hesaplarından 'Dolandırılıyor olabilirsiniz!' başlığı ile yapılan paylaşımda, ‘Sizleri telefonla arayarak belediyelerimizin yada resmi kurumların adını kullanarak yardım veya bağış adı altında para isteyenlere itibar etmeyiniz.’ denilerek vatandaşlar telefon dolandırıcılarına karşı uyarıldı .