Dikkat! Dolandırıcılar bu kez BOTAŞ'ı satıyor!

Kendisine asker, polis, savcı süsü veren dolandırıcılar bu kez Boru Hatları ile Petrol Taşıma AŞ'yi (BOTAŞ) satıyor! Ayrıntılar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız haber bülteninde…

Dikkat! Dolandırıcılar bu kez BOTAŞ'ı satıyor!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Dolandırıcılar her gün yeni bir yöntemle insanların canını yakıyor. Kimi zaman kendilerine asker, polis, savcı süsü vererek insanları dolandıran sahtekarlar bu kez de yüzde 100 kamuya ait Boru Hatları ile Petrol Taşıma AŞ'yi (BOTAŞ) satmaya kalktı!
Dolandırıcılar, internette sık sık BOTAŞ'ın adı, logosu ve unvanının yanı sıra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere, eski ve yeni bakanlar, bürokratların görüntü ve seslerini kullanarak, yüksek kar vurgusu ile şirketin hisselerinin satışa çıktığı yönündeki içeriklerle vatandaşların ağlarına düşürmeye çalışıyor.  konuyla ilgili BOTAŞ’tan yapılan açıklamada vatandaşlar dolandırıcılar karşı uyarılarak, "BOTAŞ, yüzde yüz kamu sermayeli bir kamu iktisadi teşebbüsü olup, herhangi bir hisse satışı söz konusu değildir. Dolandırıcılık amaçlı girişimlere yönelik yasal işlemler, kuruluşumuz tarafından ivedilikle başlatılmış olup, konuyla ilgili birçok yasa dışı içerik yayından kaldırılmış, birçoğu da yayınlanmadan engellenmiştir. BOTAŞ'ın resmi internet sayfası haricinde başka isimler ve uzantılarla oluşturulan sahte internet ve sosyal medya sayfalarında bulunan içeriklere itibar edilmemesi gerekmektedir." denildi. 
Dikkat! Dolandırıcılar bu kez BOTAŞ'ı satıyor!