Dikkat çeken isim Talas'a aday olduğunu açıkladı

31 Mart'ta yapılması planlanan yerel seçimler için aday adaylarından açıklamalar gelmeye devam ediyor. Bu kapsamda Kayseri'nin merkez ilçelerinden Talas için bir isim daha aday adaylığını açıkladı. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Dikkat çeken isim Talas'a aday olduğunu açıkladı
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Türkiye 31 Mart 2024 yılında bir kez daha sandık başına giderek oy kullanacak. Partilerde ise seçim telaşı tüm hızıyla sürüyor. Kayseri’den hangi isimlerin aday olup olmayacağı merak edilirken aday adaylığı açıklamaları da art arda gelmeye devam ediyor. 

Talas'a bir aday daha

Kayseri’nin Talas ilçesi için dikkat çeken bir aday adaylığı açıklaması geldi. Serdar Altuner Türkiye İşçi Partisi’nden Talas Belediye Başkanlığı için aday adayı olduğunu açıkladı. 

İl Başkanlığı binasında partililer ve basın mensupları ile buluşan Altuner, aday adaylığı için başvuru yaptığını söylemesinin ardından kısa bir konuşma yaptı. Altuner konuşmasında, “Talas Belediye Başkanlığına adayım. Sosyalist belediyeciliğin Türkiye’de örneklerini çoğu kez gördük bunun Kayseri’de Talas ilçesinde anlatmak için sizlerin desteğini istiyoruz. Bu yolda herkese ihtiyacımız var.” dedi.

Talas'a bir aday daha

Diğer yandan Altuner 2017 yılında CHP Talas İlçe Başkanlığı için aday olmuş rakibine 1 oy fark atarak kazanmıştı. Yine Altuner, birtakım sebepler sunarak 2018 yılında görevinden ve partisinden istifa etmişti.