Dikkat çeken Ankara çıkarması

MÜSİAD Kayseri Yönetim Kurulu Başkanı Ferhat Akmermer ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki'yi ziyaret etmek üzere Ankara'ya gitti. Peki ziyarette neler konuşuldu? Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırlanan Kayseri haber bültenimizde..

Dikkat çeken Ankara çıkarması
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Kayseri Yönetim Kurulu Başkanı Ferhat Akmermer ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki'yi ziyaret etmek üzere Ankara'ya gitti.

Akmermer ve heyeti, Bakan Özhaseki'ye makamında gerçekleştirdikleri ziyarette, özellikle deprem bölgesinde yürütülen çalışmaların yanı sıra MÜSİAD'ın faaliyetleri hakkında bilgi verdi ve başarılar diledi. Bakan Özhaseki'nin yoğun programına rağmen zaman ayırarak MÜSİAD heyetini kabul etmesinden dolayı teşekkür eden Akmermer, yeşil dönüşüm ve enerji verimliliği gibi konularda yapılan projeleri de görüştü.

Dikkat çeken Ankara çıkarması

Ankara ziyaretleri sırasında MÜSİAD Genel Merkezi tarafından düzenlenen "2023 Yılı Değerlendirmesi ve 2024 Yılı Beklentileri" programına katılan başkan ve yönetim kurulu üyeleri, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in de katılımıyla ekonominin değerlendirilip 2024 beklentilerinin konuşulduğu etkinlikte yer aldı. MÜSİAD Genel Başkanı Mahmut Asmalı'nın 2023 ekonomik değerlendirmesi ve 2024 beklentilerini içeren konuşmasının ardından, Bakan Şimşek'in sunumunu dinleyen MÜSİAD heyeti, şube üyelerinin sorularını ileterek çözüm önerilerini paylaştı.

Dikkat çeken Ankara çıkarması