Dikkat çeken tepki: Bir adam bir köprü kaçırır, bin adam o köprüyü arar!

İYİ Parti Melikgazi Belediye Meclis Üyesi Ümit Yasin Tunçbilek, 'Güzel ülkemizin güzide şehirlerinden olan Kayseri'de yağmur yağdığında trafik durma noktasına geliyor. Yağmur biraz şiddetli yağdığında, yollar tıkanıyor yol kenarında ki mazgallar taşıyor yollar suyu tahliye edemiyor' dedi.

Dikkat çeken tepki: Bir adam bir köprü kaçırır, bin adam o köprüyü arar!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

İYİ Parti Melikgazi Belediye Meclis Üyesi Ümit Yasin Tunçbilek, 'Güzel ülkemizin güzide şehirlerinden olan Kayseri’de yağmur yağdığında trafik durma noktasına geliyor. 

Etkili olan yağmur sonrası kentte ortaya çıkan görüntülere tepki gösteren İYİ Parti Melikgazi Belediye Meclis Üyesi Ümit Yasin Tunçbilek, şu ifadeleri kullandı: Tıkanan mazgalları vatandaşlar kendi çabaları ile açıyor. Şiddetli yağmur yağdığında birçok mahalle sanayi bölgesi ve çarşımız suya teslim oluyor. Restorasyonu yeni biten Kazancılar Çarşımız yağışlardan dolayı testi geçemedi ve restorasyonu yapan kişilerin ihmalkarlığı vardır. Ne zaman böyle bir yağmur yağsa çarşımızda adım atılmaz bir hal alı, çarşıda ki kaldırımların altı boşalır su oraya girer ve vatandaşlarımız o, taşa basarak üstünü ıslatır. Bugün biraz geriye gidelim Osman Kavuncu ve Mehmet Çalık zamanında ilerisi düşünülerek yapılan geniş yollar bugün daraldı ve küçüldü. Bugün bizim yaptığımız yollara bakılırsa geçmiş dönemden oldukça gerideyiz yollarımız suyu tahliye edemiyor, tıkanıp kalıyor. Her sene yollar yıkılır tekrar yapılır. Köprüler desen aynı gerçi köprü demişken Sayıştay’ın yıllardır arayıp da bulamadığı köprü bu yağan yağmurlar sonucu mu ortadan kayboldu? Sayıştay’a göre bu köprü için harcanmış bir para var ama köprü orta da yok. Bir adam köprü kurar, bin adam geçer. Bir adam bir köprü kaçırır, bin adam o köprüyü arar!