Dikkat! AK Parti Kayseri'de kadın Başkan arıyor!

AK Parti Kayseri'de kadın başkan arıyor. Konuyla ilgili olarak aday adayı olmak isteyenlere partiden çağrı yapıldı. Diğer yandan Cumartesi günü Kayseri'de temayül yoklaması yapılacak. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Dikkat! AK Parti Kayseri'de kadın Başkan arıyor!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

AK Parti'de kadın il başkanı aranıyor. Kadın Kolları İl Başkanı Emine Timuçin'in geçtiğimiz hafta partide affını istemesinin ardından yeni Kadın Kolları il başlanının kim olacağı merak konusu oldu. Bu konuda parti harekete geçti ve aday adayı olmak isteyenlere çağrıda bulundu.

CV doldurulması gerekiyor

AK Parti'den yapılan çağrıda ayrıca Cumartesi günü aday adayları arasında temayül yoklaması yapılacağı da ifade edildi. Parti aday olacak isimlerden ayrıca CV'de istedi. 

Dikkat! AK Parti kadın Başkan arıyor!

Temayül yoklaması yapılacak

AK Parti'den yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı: Genel Merkez Kadın Kolları Başkanlığımız tarafından Cuma günü İl Kadın Kolları Başkanı Aday Adaylarımızla görüşülerek, Cumartesi günü temayül gerçekleştirilecektir.Başvuru yapmak isteyenlerin  İl Kadın Kollarına gelerek CV doldurmalarını rica ediyoruz.

Dikkat! AK Parti kadın Başkan arıyor!

'Affını' isteyen Timuçin, teşekkür etti!

AK Parti'de 6 yıldır Kadın Kolları İl Başkanlığı yapan ve sürpriz kararla bu görevinden ayrılan Emine Timuçin ise parti teşkilatlarına teşekküre etti. Timuçin, "Dünya’da en kıymetli şeylerden biri de sevilmek olsa gerek…6 yıldır birlikte yol yürüdüğüm değerli dava arkadaşlarım bugün bu güzel duyguyu bana bir kez daha hissettirdiler. İl Başkanımız Ftih Üzüm ve kıymetli yol arkadaşlarıma ince düşünceleri için teşekkür ediyorum" mesajı paylaştı.

Dikkat! AK Parti kadın Başkan arıyor!