Dikkat! Açıklama geldi: Kayseri'de o yol kapanıyor

Kayseri Erciyes Üniversitesi (ERÜ) yol kapatma duyurusu yaptı. Peki hangi yol, neden kapanıyor? Üniversite konuyla ilgili vatandaşları uyardı. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Dikkat! Açıklama geldi: Kayseri'de o yol kapanıyor
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Erciyes Üniversitesi yol kapatma duyurusu yaptı. Üniversite yönetimi bu konuda vatandaşları uyardı. Aynı zamanda uyarıda alternatif güzergahların kullanılması gerektiğine de vurgu yapıldı. Peki, Erciyes Üniversitesi'nde (ERÜ) hangi bölgede yol kapanacak? Yol kapatma uygulamasının gerekçesi ne?
Dikkat! Açıklama geldi: Kayseri'de o yol kapanıyorErciyes Üniversitesi Rektörlüğünden yapılan açıklamada, üniversite eğitim kampüsü giriş kapısı inşaatı çalışmalarına başlanacağını belirtti. Bu nedenle söz konusu bazı güzergahlarda yol kapatma uygulamasının yapılacağını açıkladı. 
Dikkat! Açıklama geldi: Kayseri'de o yol kapanıyorErciyes Üniversitesi'nin yaptığı, personeli ve öğrencileri uyardığı  'Yol Kapatma Duyurusunda' şu ifadeler kullanıldı: 2023 yılı yatırım programı kapsamında yapılması planlanan ERÜ Eğitim Kampüsü Giriş Kapısı inşaatına 27.07.2023 tarihinde başlanılacaktır. Belirtilen güzergahta Kampüse sadece giriş yapılabilecek olup çıkış yapılamayacaktır. Çıkış için alternatif güzergahların kullanılması gerekmektedir.