Dijital Baba Kayseri'lilerle buluştu

ERVA Projesi ve Talas Belediyesi işbirliğiyle bilişimci yazar Orhan TOKER, Kayseri Üniversitesi'nin konferans salonunda konferans verdi. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırlanan Kayseri haber bültenimizde...

Dijital Baba Kayseri'lilerle buluştu
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın’ın yarıyıl tatilinde çocuklara ve ailelerine yönelik sömestr tatilini etkin ve verimli geçirmek amacıyla program başlattı. 

Dijital Baba Kayseri'lilerle buluştu

Talas Belediyesi ile Kayseri Valiliği himayesinde kurulan Kayseri Değerler Eğitim Merkezi (KAYDEM) Erdemlerimize Varız (ERVA) Projesi işbirliğiyle düzenlenen konferansa bilişimci yazar Orhan Toker, 'Dijital Dünyada Çocuk ve Ebeveyn Olmak' konusuyla konferans verdi. Dün akşam saat 19.00’da Kayseri Üniversitesi 15 Temmuz Yerleşkesi Konferans Salonunda yapıldı.

Konferansa Vali Yardımcısı Ömer Tekeş, Kayseri Üniversitesi Rektörü Kurtuluş Karamustafa, Talas Kaymakamı Yaşar Dönmez, İl Millî Eğitim Müdürümüz Bahameddin Karaköse, Büyükşehir Belediyesi Yatırım ve İştirakler Daire Başkanı Cenani Ayaydın, Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın ve vatandaşlar katıldı.

Dijital Baba Kayseri'lilerle buluştu

Ücretsiz olarak düzenlenen etkinlikte Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, bilişimci yazar Orhan Toker'e başarılarından dolayı plaket takdim etti. Toker, sevenlerinin kitaplarını imzalayarak etkinliği sonlandırdı.

Dijital Baba Kayseri'lilerle buluştu